Askim FK og Korsgård IF innkaller til informasjonsmøte om sammenslåing

MOTSTANDERE: Korsgård IF og Askim FK ønsker sammenslåing. I så fall betyr det at Jesper Czwartek, Alma Rensmoen, Max Huse fra Korsgård IF og Mari Brevigh, Alma Aune og Mira Adda fra Askim FK om noen år spiller for samme klubb.

MOTSTANDERE: Korsgård IF og Askim FK ønsker sammenslåing. I så fall betyr det at Jesper Czwartek, Alma Rensmoen, Max Huse fra Korsgård IF og Mari Brevigh, Alma Aune og Mira Adda fra Askim FK om noen år spiller for samme klubb. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Styrene både Askim FK og Korsgård IF går inn for sammenslåing. Nå starter jobben med å overbevise medlemmene om at det er riktig vei å gå.

DEL

ASKIM: De to klubbene startet før sommerferien en dialog om fremtiden for barne- og ungdomsfotballen i Askim. I oktober ble styrene i begge klubbene enige om at den beste veien videre er å slå sammen de to til én klubb. Den nye klubben vil i så fall få rundt 600 medlemmer. Men til syvende og sist er det årsmøtene i begge klubbene som avgjør om dette lar seg gjør. Det kreves nemlig 2/3-flertall hos medlemmene for at en sammenslåing skal bli en realitet. Nå starter dermed prosessen for begge klubber å overbevise medlemmene at dette er riktig vei å gå.

– Samarbeidsgruppa for sammenslåing har utarbeidet et dokument som skal presenteres på åpne informasjonsmøter. Det skjer hos begge klubbene tirsdag 8. januar, henholdsvis i Korsgårds og Askims klubbhus. Møtene er for alle interesserte, skriver klubbene i en felles pressemelding.

Tidspunktet for årsmøtene er også klart.

– Onsdag 23. januar avholder begge klubbene ekstra ordinære årsmøter, henholdsvis i Korsgård- og Askims klubbhus. Kun medlemmer er stemmeberettiget, avsluttes meldingen med.

LES OGSÅ: Kommentar: Hva i all verden har skjedd med Askim-fotballen mens jeg var borte?

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags