MYSEN: De ønsker å dele ut penger og hjelpe mange i nærmiljøet på mange måter.

– Vi har en konto vi sparer opp penger hvor ingenting går til oss selv. Her skal alt gå videre. Etter blant annet årets tulipanaksjon og næringslivsmessa i fjor har vi litt penger på konto. Noe av det har vi tidligere gitt til UKH Eidsberg. Og nå ønsket vi å gi 50.000 kroner til korpsene i Eidsberg, sier Steinar Heller i Lions Club Mysen.

LES OGSÅ: Her er den heldige vinneren av årets MY-bil

Mysen Skolekorps var meget glad og fornøyd med pengene.

– Vi er utrolig kjempeglade! Dette fordi vi er et lite korps som relativt har få midler. Vi jobber masse dugnad for at det skal gå rundt. Så en så stor gave som 10.000 kroner det er vanvittig bra for oss og kommer godt med. Jeg tror det er vanskelig for andre å forestille seg hvor mye dette rett og slett betyr, sier Anne Marie Kleppestø i Mysen skolekorps.

Artikkelen fortsetter under bildet

 

Korpset skal nå fortsette og oppgradere uniformsparken.

LES OGSÅ: Jubilerte for full musikk: – Vi er heldige som har et korps av virkelig rang

– Vi har fått 15 nye andreklassinger så det er ganske mye uniformer som må til. Nå skal vi også sørge for at alle drilljentene har drillhatter. Dem koster 1.000 kroner per stykk og mer enn det. Når det kommer nye unger vil vi sørge for at alle har uniformer til neste oppdrag. Dette har vi ikke hatt mulighet til tidligere. Før så måtte alle ta av seg hattene eller at en ikke har, og det er ikke morsomt, fortsetter Kleppestø.

Også Hærland skole- og ungdomskorps er fornøyde med gaven.

– Det er veldig bra å få litt ekstra kroner og ikke minst kjempefint. Dette kommer godt med. Det er tøft å drive korps i dag med mye utgifter. Så dette er viktig for barna og ungdommene, sier Ellen Øvrebø i Hærland skole- og ungdomskorps.