Med dette bildet er Tone ukens vinner i fotokonkurransen

Marigull og Alfred er tvillinger, og storkoser seg med et bad på Finnskogen.

Marigull og Alfred er tvillinger, og storkoser seg med et bad på Finnskogen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Send oss dine beste sommerbilder, og bli med i konkurransen!

DEL

Vi har kåret ukens vinner i sommerens fotokonkurranse på Instagram. Ukens vinner er Tone Aadahl Foss fra Hærland. Gratulerer!

Redaksjonen falt for et bilde med mye action og glede, skikkelig badeglede! Bildet er tatt på Finnskogen, der Tone Aadahl Foss har vært på ferie med familien.

– Det var stas å vinne, så gøy! Det er tvillingene mine, Marigull og Alfred på syv og et halvt år som koser seg og bader. En sommer uten å bade, er ikke skikkelig sommer. Jeg har heldigvis en mobil som tåler vann, sier Aadahl Foss.

Hun tar vanligvis mye bilder, og er selvlært fotograf.

– Jeg har utdanning innen grafisk design og er en kreativ sjel. Jeg leter stadig etter øyeblikk og gode bilder, sier Aadahl Foss.

Det blir kåret fire ukevinnere som får en solid Smaalenene-bag, og en hovedvinner som får gavekort på et av distriktets kjøpesentre.

Se det flotte bildet vi kåret til forrige ukes vinner!

Del med oss

Det er flere måter å dele bildene med oss på. Du kan laste bildet opp direkte i kommentarfeltet under her (rull helt ned). Du kan også dele gjennom Instagram. Merk bildene du tar med #smaasommer, så kommer de rett inn i strømmen hos oss. Du kan også laste opp bilder ved å klikke deg inn via meny-knappen på forsiden vår.

Du kan sende oss bilder på redaksjonen@smaalenene.no, men da får ikke andre deltakere se bildene dine.

Last opp dine bilder og bli med i konkurransen du også!

LES OGSÅ: 15 ting vi gjorde før vi fikk smarttelefoner

Artikkeltags