Gå til sidens hovedinnhold

Klubben står plutselig uten lokaler – ber om hjelp

Denne sykkelgjengen har ikke lenger noe sted å trene. – Vi håper noen kan hjelpe oss med å finne nye lokaler, sier Marianne Gøthe Gorseth.

I Hobøl IL sykkel driver utøverne med biketrial – trialsykling. I denne sporten handler det om å forsere ulike hindringer, som pallstabler, steiner, trær og kabeltromler, uten å være nær bakken annet enn med dekkene. I denne sporten har Hobøl IL utøvere helt i norgestoppen.

For å holde aktivitetsnivået oppe, trener denne gjengen også vinterstid. Sommerstid har de fine forhold på Gullenga på Tomter. Tidligere har de fått trene på Sagtun i Spydeberg og på Askim Mekaniske Verksted i Askim. Det siste året har de leid lokaler på Askim Bedriftssenter, vis-à-vis Sprett Trampolinepark.

Men nå er det slutt.

– Her har vi hatt 250 kvadratmeter i luftige lokaler. Vi har kun betalt en symbolsk sum. Men nå skal lokalene leies ut til andre, så denne uka må vi ut, forteller Marianne Gøthe Gorseth, kasserer i sykkelgruppa.

Det setter utøverne og klubben i en vanskelig situasjon. Per nå har de ikke noe sted å trene innendørs på vinterstid.

– At vi ikke har noe treningssted betyr en del for rekrutteringen og for tilbudet til de utøverne vi allerede har, forklarer hun.

(Saken fortsetter under bildet)

Nå håper hun noen kan hjelpe med å finne nye lokaler.

– Vi er ikke så kravstore. Bare det er innendørs, tørt, lyst og litt høyt under taket og 100 kvadratmeter stort eller mer, så er vi fornøyde. Aller helst ønsker vi oss noe som ligger enten i Askim, Spydeberg eller Hobøl, men vi er åpne for andre muligheter, sier Gøthe Gorseth, og forteller at det er mellom fire og tolv utøvere med på deres ukentlige treninger på tirsdager.

– Vi får stadig vekk forespørsler fra folk som ønsker å bli med. For å få med flere trenger vi et sted å være på vinterstid. Så vi håper det løser seg, smiler Marianne Gøthe Gorseth.

LES OGSÅ:

Les også

Jon Olav har bilen full av tomflasker av én spesiell grunn: – Ta kontakt med meg om du har mange

Kommentarer til denne saken