Det ser foreløpig greit ut på de viktigste innfartsårene til Oslo torsdag, men alle som skal ut å kjøre får beskjed om å ta det forsiktig.

Det var snøkaos i Oslo-området onsdag og torsdag morgen snør det igjen tett enkelte steder. Likevel ser det ut til at kjøreforholdene er greie på de store veiene, opplyser Vegtrafikksentralen øst.

– Brøytetogene har gått i skytteltrafikk og gjør alt de kan for å få det unna, så det går greit på innfartsveiene inn til Oslo. Man må beregne ekstra tid, avpasse farten og kjøre etter forholdene, sier trafikkoperatør Tone Sorken til NTB.

– Vær litt forsiktig hvis du må bytte felt for det ligger litt snø der. Og kommer man bak et brøytetog, så må man være tålmodig, sier hun.

Det er blant annet tett snøvær ved Skulleruddumpa, der det var store problemer onsdag. Det snør også utover mot Asker. Øst politidistrikt opplyser at det ser fint ut på veiene sørover mot Østfold, men at det er litt vanskeligere lenger nord. Oslo-politiet opplyser at det har vært en rolig natt på veiene ettersom få har vært ute og kjørt.

– Hold avstand til bilen foran så du har mulighet til å stoppe hvis det skulle skje noe. Det kan se bart ut, men så er det glatt. Det blir vintervei i dag, sier Sorken.