Gå til sidens hovedinnhold

Klart for fotballens festdag - se intervjuer med lagene før kveldens lokaloppgjør

Artikkelen er over 1 år gammel

16. mai, dagen før dagen, er fotballens festdag over hele landet. Det også i Indre Østfold. Hele tre lokaloppgjør spilles i kveld.

I 5. divisjon møtes Trøgstad/Båstad og Askim. Hjemmelaget gult og blått som har hatt en varierende sesongåpning med knallsterke 7-1 seier i serieåpningen mot HSV til tap nå på mandag 5-2 for Råde II. Askim, som på sin side startet sesongen med tre strake tap, har nå to seirer og én uavgjort på de tre siste.

– Vi skal slå Askim på bedre innsats. Krige dem i senk. Tipper vi vinner 3-1, mener Trø/Bå-kaptein Lars Erik Ludvigsen.

– Vi skal spille vårt spill, spille langs bakken og da tipper jeg vi vinner 3-2, kontrer Askim-kaptein Abdullah Ashraf.

(Se intervju med Trøgstad/Båstads og Askim FKs kapteiner)

 

I 6. divisjon er det toppoppgjør mellom Mysen/HIL og Ørje på Mysen stadion. Hjemmelaget med to seirer og ett tap, Ørje med tre seirer.

– Etter som Mysen vant begge oppgjørene i fjor, så er de favoritter. Men vi håper å kjempe dem i senk. Kollektiv er vi gode, mener Ørjes midtbaneanker Hans-Arne Kværner.

– Det er to gode lag. Det kommer til å bli tett. Men jeg satser på at vi murer igjen bakover og scorer et par foran. Da er det i boks, smiler Mysens spillende hjelpetrener Kristoffer Nerbøvik.

(Hør hva to profilene til Mysen/HIL og Ørje tenker om kveldens kamp)

 

Begge oppgjørene sendes direkte fra klokka 19.00 på Smaalenene.no og på Direktesport.no.

I tillegg spilles det enda et lokaloppgjør. I 7. divisjon møtes rivalene Eidsberg og Korsgård på Eidsberg stadion. I fjor ble det 1-1 i første oppgjør, mens Eidsberg vant 3-2 hjemme.

(Se de lokale lagene konkurrere mot hverandre i 17.-maileker)

 

Kommentarer til denne saken