Hva betyr timeglasset i Snapchat?

HVA BETYR DET? Timeglass-ikonet har dukket opp på Snapchat. Hva betyr det egentlig?

HVA BETYR DET? Timeglass-ikonet har dukket opp på Snapchat. Hva betyr det egentlig?

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

8 uker Smaalenenes Avis + til kun 99,- Bestill her!

Snapchat har gjort en oppdatering, og denne gangen har du kanskje et timeglass ved siden av navnet til en eller flere av vennene dine?

Hjerter, stjerner, babyansikt og flammer. Snapchat har flere ikoner for å fortelle deg hva slags forhold du har til vennene dine i bildedelingstjenesten, skriver Tønsberg blad.

Det siste nye nå, er et timeglass ved noen av vennene dine. Men hva betyr timeglasset? 

Ifølge Snapchats supporttjeneste, viser timeglasset at din snapstreak står i fare for å renne ut. Snapstreak, sier du kanskje? Snapstreak er at du og en venn har sendt hverandre bilder, meldinger og emojis fram og til bake hver dag i en rekke dager - en snaprekke. Når du har snappet i mer en tre dager, får dere en flamme ved siden av hverandres navn, og et tall som viser hvor mange dager dere har holdt på. 

Glemmer dere å snappe hverandre innenfor snapdøgnet deres, forsvinner flammen og tallene og du må begynne på nytt. Nå velger altså Snapchat å varsle deg om at du står i fare for å slette snapstreaken din. Det er kanskje ikke verdens undergang om snapstreaken din opphører. Men dog.

Artikkeltags