Inviterer til stor bursdagsfeiring – de har ett stort ønske for fremtiden

Leder Spydeberg Motorsport Bjørn Johannessen (44) og tidligere leder Hartvik Andersen (76) er klare for å arrangere fest.

Leder Spydeberg Motorsport Bjørn Johannessen (44) og tidligere leder Hartvik Andersen (76) er klare for å arrangere fest. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Spydeberg Motorklubb fyller 40 år. Det feirer de med brask og bram.

DEL

Hartvik Andersen (76) og Bjørn Johannessen (44) har den siste tiden vært travelt opptatt med å arrangere Spydeberg Motorklubbs 40 års dag. Sammen med et kobbel av engasjerte ildsjeler feirer de 40-års dagen med stil lørdag.

– I dag er vi om lag 90 medlemmer i klubben. I løpet av 40 år har medlemsantallet i klubben gått litt opp og ned. Jeg føler vi er skikkelig på vei opp nå, sier Andersen, og Johannessen nikker enig før han supplerer.

– Det har hjulpet veldig med klubbhus og mekkegarasje, sier han.

Topp dugnadsinnsats: Det er et 20-talls personer som har jobbet dugnad for bursdagsfeiringen.

Topp dugnadsinnsats: Det er et 20-talls personer som har jobbet dugnad for bursdagsfeiringen. Foto:

Motorklubben har medlemmer fra hele distriktet. Andersen og Johannessen peker også på gode sponsorer gjennom mange år som årsak til at klubben har stått så godt i mange år. Hartvik Andersen har vært med i alle 40 årene.

– Spydeberg har alltid vært en motor-bygd. Da vi startet opp tok det ikke lang tid før det var 60 medlemmer. Den gangen var det kanskje litt større dugnadsånd, så folk jobbet hardt og hengte seg på, sier han.

– Det største høydepunktet var nok da vi endelig fikk vårt eget klubbhus på Løvstadfeltet. Det sto ferdig en gang på 80-tallet, å få det på plass betydde egentlig alt. Da fikk vi et sosialt møtested, sier Andersen.

Nå skal altså 40 år med motorsport i Spydeberg feires. Johannessen ønsker seg spesielt én ting for bursdagsklubben.

– Vi ønsker oss veldig en øvingsbane for bilcross. I dag må vi kjøre et stykke for at ungdommen skal få prøve seg i bilene. Det hadde vært veldig fint om vi fikk noe slikt i nærheten, sier Johannessen.

Dugnadsinnsatsen for bursdagsfeiringen er det ingenting å si på. 120 deltakere har allerede meldt sin ankomst.

– Det er et tyvetalls personer som har lagt ned utallige timer for å stelle i stand feiringen.

– Det blir middag, taler, mimring og konsert med Smalltown Tommy. Det er alle invitert på, sier de to motorsport entusiastene.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken