HALDEN: Men Ingvild Håkonsdatter Sivertsen vet ikke helt hva hun skal svare. Akkurat i disse dager er hun nemlig klar til å lansere sin første plate med bandet Living Alma. Bandet har allerede gjort seg bemerket i musikkmiljøet i Halden.

I fjor sommer ble det laget musikkvideo, og nå er ep-en «Sleepy Sun» klar. Den lanseres fredag på Siste Reis i Halden.

– Dette skal bli søtt, sprøtt og svevende, lover Ingvild.

Gruppa stiller i sjangeren indiepop. Ingvild skriver tekstene, og bandet lager musikken sammen. I fjor spilte de på Månefestivalen i Fredrikstad.

Musikkmagasinet Gaffa mener det unge bandet serverer meget stemningsfull pop med karakter og særpreg.

LES OGSÅ: 17-åring kapret drømmerolle

Den 22 år gamle eidsbergingen har tidligere gjort seg bemerket i hovedrollen i Eidsberg kulturskoles første oppsetting av «Reisen til julestjernen». Hun har også spilt i «Spelemann på taket» på Det Norske Teatret.

(Saken fortsetter under bildet)

Ingvild Sivertsen har gått på musikk, dans og drama på videregående i Halden. Nå jobber hun på Eidsberg ungdomsskole mens hun søker på teaterskoler.

– Jeg har kommet inn på Universitetet Nord, i Verdal, men jeg er usikker på om jeg skal takke ja til det. Da vil det jo bli vanskelig å fortsette med bandet. Jeg har søkt på Kunsthøgskolen i Oslo også, og skal på andre opptaksprøve i april, sier en spent søker, som kom helt til tredje opptaksprøve første gang hun søkte teaterhøgskolen.

Med seg i bandet har Ingvild Siversten Haavelsrud-brødrene Ben og Affen, samt Jørgen Nilsen og Tor Håkon Ramdal. Ep-en er laget i storstua Athletic Sound med Dag Erik Johansen i kontrollrommet.