Gå til sidens hovedinnhold

Indre østfoldinger nominert til førsteplasser på hver sin stortingsliste onsdag kveld

Ingjerd Schou tar førsteplassen for Høyre for Østfold ved neste års stortingsvalg. Dette ifølge nominasjonsmøtet som pågår onsdag kveld. Tage Pettersen får andreplass. Voteringen for disse to var enstemmig.

Ved 19.20-tiden pågår det debatt om tredjeplassen, ifølge en av delegatene, Erik Unaas.

Selv om Østfold fylke er innlemmet i Viken er Østfold fortsatt eget distrikt ved stortingsvalget

.

Senterpartiet melder følgende:

Stortingsrepresentant Ole André Myhrvold, Kjerstin Wøyen Funderud og Lars Vegard Fosser er i kveld nominert til de tre øverste plassene på Østfold Senterpartis stortingsliste.

Stortingsvalglista inneholder kandidater fra hele Østfold, med god bredde i alder og erfaring. Lista har noen nykommere og flere av fylkes ordførere med solid politisk bakgrunn. Felles for alle er et brennende engasjement for tjenester nær folk i hele fylket.

- Jeg gleder meg til å drive valgkamp for det Østfold og det Norge jeg er glad i. Da trenger vi å ta hele fylket i bruk, bidra til å omstille og styrke industrien og næringslivet og reversere Viken, sier stortingsrepresentant Ole André Myhrvold (42), som er inne i sin første periode på Stortinget. Han slår også fast at Senterpartiet sier nei til tvangssammenslåing av kommuner. Myhrvold er fra Trøgstad i Indre Østfold.

Arbeiderpartiet nominerer sin kandidat 12. desember. Der knytter det seg spenning til om Stein Erik Lauvås på topp.

Foreslått fjernet fra førsteplassen på stortingsvalgliste

Kommentarer til denne saken