Gå til sidens hovedinnhold

Indre østfoldingen Tor-Kristian (43) utsatt for grov vold på åpen gate

Artikkelen er over 2 år gammel

Tomter-mannen Tor-Kristian Karlsen (43) måtte innlegges på sykehus etter å ha blitt overfalt og utsatt for grov vold i Oslo i helgen.

OSLO: Tor-Kristian Karlsen, som opprinnelig er fra Tomter i Hobøl kommune, jobber som sportslig leder i fotballklubben Start IK i Kristiansand. Like etter midnatt natt til lørdag var han på vei hjem til sin leilighet i Oslo etter å ha spist middag hos venner. Da ble han overfalt og utsatt for grov vold. 

43-åringen ble fraktet til sykehus og operert, men han er nå skrevet ut fra sykehuset. Forholdet er politianmeldt.

– Jeg har det etter forholdene bra, men det er klart det er skremmende å bli utsatt for et slikt overfall, sier Karlsen i en pressemelding.

– Det er alvorlig og trist at en slik hendelse kan skje, og vi er selvfølgelig rystet over at noe slikt har skjedd med en av våre ansatte. Vi har fullt fokus på å gi Tor-Kristian den roen og støtten han trenger fremover, slik at han kommer seg 100 prosent på beina igjen. Samtidig kjenner jeg Tor-Kristian godt nok til å vite at han veldig snart ønsker å være med å bidra til at vi i Start kan nå våre mål, sier arbeidende styreleder Christopher Langeland i Start.

Kommentarer til denne saken