Gå til sidens hovedinnhold

– Hva er høsten fineste og styggeste plagg? Ungdommene har svaret

TRUDE MARIA MARTINSEN (18) FRA BÅSTAD

– Jeg synes høstens fineste trend er lappebukser. Brune toner synes jeg også er fint. En trend jeg ikke kommer til å slenge meg på er rutejakker. Jeg synes ikke det er så fint, men det kan være et så lenge man bruker det sammen med riktige plagg.

ABAAS DIRIE (16) FRA ASKIM

– Jeg synes høstens kuleste plagg er tykke gensere og cardigans. Fargene grønn og brun synes jeg er veldig fine spesielt på høsten. Jeg vil si at min stil blander litt av alt, men det er en ting jeg ikke synes er noe fint, og det er Parajumperjakker.

JENNY LØVESTAD JOHANSEN

– På høsten er jeg veldig glad i enten skinnjakker eller ullkåper. Jeg digger farger som beige, vinrød, sennepsgul og mørkegrønt. Jeg er generelt glad i å gjenspeile høstens farger i klærne mine. Når det kommer til hva som er høstens styggeste plagg må jeg nok si dun-vester. Jeg synes ikke at det er det peste på høsten.

HEDVIG EVENSEN (17) FRA MYSEN

– Etter min mening er høstens fineste plagg strikka eller hekla vester. Uansett farge, stil eller størrelse, kan en vest se bra ut på abvsolutt hvem som helst. Det er også utrolig mange måter å style en vest på, man kan kjøre det casual med jeans og en t-skjorte under. mer eller mindre, alt er mulig med en vest. Når det kommer til det styggesteplagget, har det for meg alltid vært, og kommer alltid til å være uggs. det gir virkelig null mening at det har vært et så populørt plagg i så mange år nå. Jeg syns helt ærlig det ser ut som om man har tredd en brødpose på hver fot. unnskyld til de som blir såret, men det må nesten bli sagt.

VICTORIA AANNERUD SKANSEN (17) FRA BÅSTAD

– Personlig synes jeg oversized eller for store plagg alltid er kult uansett sesong. Jordfarger som brun, hvit, beige i tillegg til andre mørke farger, er noe jeg kommer til å bruke mye denne høsten. Jeg er også veldig glad i monokrome antrekk, altså at man alle plaggene har samme farge. Hva som er høstens styggeste plagg, synes jeg er vanskelig å svare på. Alt kan bli kult, fordi det kommer an på hvordan man styler et plagg.

EMMA TANAKA (18) FRA MYSEN

– Jeg synes chainsmykker er kult og det passer egentlig året rundt. De typiske høstfargene gul, vinrød brun også videre, er fint. Lyse fargede snekkerbukser syns jeg ikke passer så bra på høsten, men om de er svarte eller andre mørke farger syns jeg det passer bedre.

Kommentarer til denne saken