Det er stor variasjon i programmet på Askim Kulturhus denne høsten. Daglig leder ved Kulturhuset Mette Killingmoe og teknisk konsulent Frank Tangen er godt fornøyd med høstens program.

– Dette er det beste programmet vi har hatt, utbryter Frank Tangen.

Listen over konserter og forestillinger er lang. Mette Killingmoe og Frank Tangen gleder seg til å ønske velkommen til en høst spekket med kulturopplevelser i Askim Kulturhus. Det mangler ikke på store navn på høstens plakat. Alt fra Eva Weel Skram, Øyvind Blunck, Adam Douglas, Hanne Søvåg, Silje Nergaard, Anne-Kat Hærland og ikke minst den lokale oppsetningen Svidd Gummi, for å nevne noen.

– Dette er et program vi har veldig tro på. Vi har et trofast publikum her, men vi merker at stadig flere får opp øynene for kulturhuset, det er vi veldig glad for. Jeg tror enda flere vil besøke oss med høstens program, sier Killingmoe. Hun opplyser at billettsalget er godt i gang på flere av forestillingene.

(Saken fortsetter under bildet)

 

På spørsmål om Tangen og Killingmoe kan trekke frem noe de gleder seg litt ekstra til, mangler det ikke på svar.

– Jeg syns det er ekstra moro med høstens Stand Up, da det trekker mye folk, lager god stemning og som også treffer det yngre publikummet.

– Riksteateret har med seg en modernisert utgave av Romeo og Julie som er en spennende oppsetning. I tillegg til barneforestillingen Jungelboken som er proppet med god musikk, flotte kostymer og god dialog, sier Killingmoe.

Frank Tangen viser til artistene som skal opptre.

– Både Eva Weel Skram og Silje Nergaard kommer, de er utrolig dyktige. Det skal også bli spennende å se Hanne Sørvaag. Magnus Berg kommer, det samme gjør Terje Kinn og Ketil Bjørnstad som alle er fantastisk dyktige musikere, sier Tangen.

De to gleder seg til å ønske velkommen til en høst spekket med kulturopplevelser i Askim Kulturhus.