Lover å få tent lysene – både på denne brua og på mørklagte partier av E18

BLI LYS: Snart vil lysene bli tent på Bliksland bru.

BLI LYS: Snart vil lysene bli tent på Bliksland bru.

Dagene blir kortere og kortere. Behovet for gatelys blir mer og mer merkbart. Dette har også Statens vegvesen merket seg.

DEL

HOBØL: Den 1. desember er det et år siden den nye brua over jernbanen ved Bliksland ble åpnet. Fire-fem lysmaster ble også satt opp. Fortsatt er det mørkt over brua. Lysmastene har ikke blitt koblet opp.

– Flere som bor i området har klagd på dette. Jeg mener det er en hån mot oss som bor innover her at det fortsatt ikke er lys på brua. Trafikkfarlig er det også, forklarer Per Steinberg på Blixland gård. Han er mektig irritert over at oppsitterne ikke har blitt hørt.

– Dette er i ferd med å ordne seg nå. Prosjektet har falt litt mellom to stoler. Det vil ikke ta lang tid nå før brua blir lyssatt, sier Magne Finpå i Statens vegvesen.

Flere lesere har dessuten ringt oss og klagd på mørklagde partier på E18 i Hobøl?

– Det stemmer. Mye er ordnet opp i, men det gjenstår litt. Vi sliter litt med kabelnettet der. Dessuten får vi jordingsfeil på grunn av fuktighet i bakken. Da går sikringene. Vi har nok også hatt en entreprenør som ikke har fulgt godt nok opp. En ny entreprenør vil være på plass fra den 1. desember, avslutter Magne Finpå.

Artikkeltags