SISTE: Kvinnen er funnet i god behold i Spydeberg, og er overtatt av helsevesenet.

Politiet i Østfold ba tidligere i dag om hjelp fra publikum i søket etter en bil i forbindelse med en savnet kvinne i 50-årene fra Moss. Bilen ble sist sett i Moss klokken 14 tirsdag. Det har siden tirsdag kveld vært søkt etter kvinnen på Jeløy. Røde Kors, politi og redningshunder har bidratt i søket.

Søket har blant annet foregått i turområdet rundt Jeløy kapell og Rambergtoppen.

Kvinnen har vært savnet siden tirsdag ettermiddag, skriver Moss Avis.

– Vi startet søket tirsdag kveld, og har holdt på gjennom hele natten og dagen. Søket har pågått over stort sett hele Jeløy basert på at hun har vært hos noen venner. Blant annet er telefonen sporet hit, sier Juelsen.

Klokken 14.10 sier operasjonsleder Meyer ved Øst politidistrikt til Moss Avis at søket på Jeløy er i ferd med å avblåses.

– Vi har lett etter bilen på Jeløy, men ikke funnet den. Den ble onsdag ettermiddag observert i Hobøl, og det ser ut til at vi har en snarlig løsning, sier Meyer.

Den savnede kvinnen er ikke funnet i bilen. Bilen er for øvrig identisk med en rød VW Golf som politiet har etterlyst via Twitter og media onsdag formiddag.

 

– Akkurat nå er vi i en brytningsfase, og vi har en patrulje i Hobøl som går gjennom bilen etter spor. Det er foreløpig uklart om letemannskapene skal til Hobøl, sier innsatsleder Ole Juelsen til Moss Avis.

Avventer

Operasjonslederen ved Øst politidistrikt har foreløpig ingen flere opplysninger i saken klokken 14.54.

– Vi vurderer nå hvordan vi skal gripe dette an, og har ikke så mye mer info akkurat nå, sier Meyer.

Søker i Hobøl/Elvestad

Klokken 16.25 onsdag opplyser politiet til Moss Avis at kvinnen fortsatt ikke er funnet. Operasjonsleder ved Øst Politidistrikt, Paul Horne, forteller at de har grunn til å tro at kvinnen oppholder seg i området Hobøl/Elvestad, og at søkemannskapene nå vil konsentrere seg om dette området.

– Vi er i ferd med å etablere søk ved Elvestad. Røde Kors er med og bistår, samt en patruljehund fra våre egne styrker, sier Horne.