Har lagd en film de håper å vinne 50.000 kroner med

Knapstad Vel lager i dag en video som presenterer planene for aktivitetsparken. Nå håper kasserer Pål Rypdal at alle stemmer på den.

DEL

Knapstad vel har søkt om anleggsmidler fra Fortum.

– Dette blir en konkurranse hvor finalistene skal lage hver sin motivasjons/promotion-video, som blir lagt ut på nett, opplyser Pål Rydal, kasserer i Knapstad Vel. Han oppfordrer alle til å stemme på prosjektet. For filmen som får flest stemmer, vinner.

– Vi fikk opplyst at vi er en av tre finalister til å vinne førstepremien. Førsteplassen gir en premie på 50.000 kroner, mens andreplassen gir 15.000 kroner. Premien for tredjeplassen er 10.000 kroner. Så vi er uansett sikret 10.000 kroner, legger Rydal til.|

Les også: Andreas (10) får trolig ønsket oppfylt – men fortsatt mangler det penger

Sandvolleyballbane og krakker

Blant planene i aktivitetsparken som premien skal gå til, er en sandvolleyballbane og krakker rundt denne. Der kan familie sitte mens barna leker eller spiller volleyball.

Knapstad vel har fått 250.000 kroner i støtte fra Sparebankstiftelsen DNB som velet kan fordele på ulike innstallasjoner i aktivitetsparken. Sparebankstiftelsen Spydeberg har gitt 170.000 kroner til treningsapparater i en Tuftepark. Men fortsatt trenger velforeningen mer penger.

– I tillegg har vi fått godkjent søknaden om tippemidler, men vet ikke hvor stort beløpet blir, sier Rydal.

Hjelper til

Roger Gihlemoen fra Knapstad lager film for Norsk misjonsselskap. Han har bistått i arbeidet med filmen.

– Jeg har laget forslag i form av strektegninger til åtte bilder som skal filmes. Blant disse er en dame som står og ser ut over Knapstad. Så må de som filmen, gå ut for å finne en dame som gjør nettopp det, forklarer Gihlemoen.

Støtter prosjekter

Iselin Ryvoll Klev, brand activation specialist, opplyser at Fortum, har gjennomført en aktivitet som heter Bluzz.

– Det er et flott initiativ som ble startet av Fredrikstad Energisalg. Det ønsket vi å videreføre da dette selskapet skiftet navn til Fortum. Fra 29. januar og frem til 1. mars har lag og foreninger i Østfold sendt inn søknader om støtte til sitt prosjekt som skal bidra positivt til barn og unge i nærmiljøet, forklarer hun.

– Vi har trukket ut tre gode finalister hvor Knapstad Vel er en av de som nå skal inn i en finalerunde hvor prosjektet med flest stemmer fra lokalmiljøet får 50 .000 kroner. Prosjektet med nest flest stemmer får 15..000 kroner og prosjektet med færrest stemmer vil få 10.000 kroner. Vi har fått mange fine søknader, og det er mye godt initiativ der ute. Finalerunden vil foregå fra og med fredag 20. mars og frem til 27 . mars. Så da vil vi på fredag 27. mars kunne vite hvem som er vinner av førstepremien. Vi håper og tror at alle de tre kandidater føler seg litt som vinnere, sier Klev.


Les også: De skal jobbe så svetten siler – nå håper de på pengestøtte
Artikkeltags