Lager gratis fest for barna i Folkeparken med konsert og olabilløp

SUKSESS: I fjor kom omtrent 1.500 folk for å være med på festen. Traktorlappen var en av de mest populære aktivitetene.

SUKSESS: I fjor kom omtrent 1.500 folk for å være med på festen. Traktorlappen var en av de mest populære aktivitetene. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Gode Naboer i Askim håper på gjentakelse av fjorårets suksess når de arrangerer fest i Folkeparken i Askim for alle barna i Indre Østfold.

DEL

Askim: Førstkommende søndag gjentar Gode Naboer i Askim suksessen fra i fjor og arrangerer en dag for barna i Folkeparken i Askim.

Barna får leke i hoppeslott, ansiktsmaling og ta trø-traktor-lappen, helt gratis, og i tillegg kommer frivillighetssentralen med diverse selskapsleker som kubbespill, frisbeegolf og ringspill. Målet med arrangementet er å skape en arena hvor barn kan leke og være likestilte.

I år blir det også olabilløp og konsert med bandet Stone Heart som deltok på Melodi Grand Prix junior.

– Vi serverer også grillmat til barna. Vi har fått 300 burgere fra Ringstad kjøtt i Rakkestad som vi skal grille, i tillegg til pølser, forteller Line Schi, en av arrangørene. Hun poengterer at de voksne gjerne må ha med seg noe å sitte på og en piknikkurv til seg selv, for det er bare barna som får mat. Det blir heller ikke mulighet til å kjøpe noe for de voksne der.

Les også: Askim-kafé til salgs for fjerde gang på et halvt år – ingen ønsker å si hvorfor

Olabilløp og konsert

– Hvor mange tror du kommer?

– I fjor kom omtrent 1.500 mennesker, og vi håper på like mange i år. Det var en veldig hyggelig ramme rundt det i fjor med strålende vær, vi håper det blir sånn i år også, sier Schi.

I skrivende stund har nesten 800 trykket «interessert» og 140 trykket «skal» på arrangementet på Facebook.

– Hva tror du blir mest populært i år?

– I fjor var det veldig mange som ville ha ansiktsmaling, og vi hadde altfor få som kunne male ansikter. I år har vi flere ansiktsmalere. Traktorlappen var også populært i fjor, sier Schi, og fortsetter:

– Jeg tror også mange kommer for å få med seg konserten med Stone Heart i år.

– Hva er nytt i år?

– Konserten med Stone Heart er ny av året. I tillegg har misjonskirken tatt initiativ til å arrangere olabilløp, forteller hun.

– Jeg tror det er en del som har bygget olabiler for å teste dem på søndag.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken