Gå til sidens hovedinnhold

Fikk supert kjendisbesøk på skolen – da tok det helt av

Om du ikke visste hvem Selma og Matias og Fantorangen er, kan du spørre barna på Marker skole.

Det ble et herlig spetakkel – og elevene var med på moroa fra første sekund da Superbussen rullet inn i skolegården på Ørje tirsdag formiddag.

NRK har startet en skolegårdturné med buss i regi av NRK Super. Barneskoler over store deler av landet får besøk av profiler som Selma Ibrahim, Matias, Fantorangen og Brillebjørn, alle kjendiser i barnas univers. Marker skole var en av de første som fikk besøk. Og 250 skolebarn lot seg ikke be verken én eller to ganger da de fikk sjansen til å møte noen av sine store helter og synge, danse og showe med dem.

(Saken fortsetter under bildet)

Assisterende rektor Bjørn Furulund synes besøket av Superbussen ble en fulltreffer.

– Ja, det var veldig morsomt. Ungene ble med på sang og dans og konkurranser. De kan jo alle tekstene, alt av sanger. BlimE-dansen kunne de også. Det gikk helt av seg selv. Det var et hyggelig besøk å få. Et perfekt, fengende opplegg for ungene.

– Hvordan fungerte det i forhold til smittevernreglene?

– Det gikk rimelig greit ved at vi delte av skolegården med sperrebånd. Det var ikke lov å ta selfier med Super-kjendisene, men det ble tatt bilder sammen med klassene, sier Furulund, som regnet med at de ville slite litt med å roe ned elevene til vanlig klasseromsundervisning rett etter den elleville seansen.

Kommentarer til denne saken