Datteren Victoria Hanstad (20) jobber på Peppes Pizza på Askimtorget. Hun hadde parkert sin Yahama 125 lettmotorsykkel i parkeringslomma i Henstad allé, mellom Storhandelen og Østfoldbadet. Rett før hun var ferdig på jobb, klokka 20:00 lørdag kveld, fikk hun beskjed av en av Peppes sine sjåfører om at sykkelen lå veltet på bakken. Det som møtte henne var et lite hyggelig syn, forteller mamma May Liss Paulsen.

– Datteren min finner sykkelen liggende på bakken. Speilet er løst, kåpa har skrapemerker, det er lakkskade på tanken, knekt blinklys foran og bak, det samme med clutchhendelen, mens girhendelen er bøyd. Skjermen rundt kjedet er også borte. Det er de synlige skadene. I tillegg er det mulig det er skjevheter i gaffelen, sier Paulsen oppgitt, og regner med skader for mange tusen kroner.

– Vi har ikke fått noen takst på skadene, men det løper seg fort opp mellom 20.000 og 30.000 kroner et sted, sier moren.

(Saken fortsetter under bildet)

May Liss Paulsen har en teori på hva som kan ha skjedd.

– Det er mulig det er en større bil som har stått bak henne. Så har en bil kjørt forbi og ikke lagt merke til at det står en sykkel i lomma der, for så å rygge inn. Det er lakkmerke etter bilen på sykkelen og det kan se ut som det har vært en hvit bil, forklarer hun.

(Saken fortsetter under bildet)

Nå håper May Liss Paulsen personen som har gjort det melder seg, eller om noen har sett noe, sier ifra.

– Det bør gå noen rundt med dårlig samvittighet her, mener hun.

(Saken fortsetter under bildet)

Datteren studerer i Halden og bruker motorsykkelen til å komme seg hjem til Askim i helgene for å jobbe på Peppes. I kveld (søndag) ble det i stedet mammaen som kjørte henne med bil tilbake til Halden.

– Alt blir mer tungvint for henne uten sykkelen nå. Mellom Halden og Askim er det ikke akkurat det beste kollektivtilbudet, sukker May Liss Paulsen.

Sent søndag kveld etter at denne saken ble publisert forteller May Liss Paulsen at vedkommende nå har tatt kontakt.

– Det var ei som dro hjem for å hente penn og papir. Da hun kom tilbake var sykkelen borte. De hadde da kjørt rundt i Askim for å se etter sykkelen, men så bare en som liknet, men som ikke hadde skader. Hun var veldig lei seg, forteller en lettet Paulsen.

LES OGSÅ: Tre lokale karer i 20-årene pågrepet og sendt i arresten etter mistenkelig funn