MYSEN: – Gaute og jeg har vært her før og sunget i fengselet flere ganger sammen med Kulturdråpen, forteller Cecilia Vennersten til Smaalenenes Avis. Torsdag kveld sto hun på scenen i Festiviteten sammen med Ormåsen, Marianne Antonsen og andre lokale aktører.

– Det er koselig og hyggelig å være her, men vi har ikke fått sett så mye av Mysen ennå, innrømmet duoen.

– Folk bor fint i Mysen. Sjekk de husene. Der skulle man ha bodd, sier Ormåsen med glimt i øyet, mens han kikker ut av vinduet i Festiviteten.

(Saken fortsetter under bildet)

Viktig tema

Begge synes Kirkens Bymisjon retter søkelys mot et viktig område under årets tv-aksjon.

– Jeg tror de har rettet oppmerksomheten mot et tema som det er behov for, som alle kan kjenne seg igjen i, sier Vennersten, som ikke har tilknytning til Kirkens Bymisjon i Sverige eller Norge.

– Men jobben de gjør er kjempebra, og jeg er glad for å kunne ta del i aksjonen, sier den svenske artisten, som ble forespurt om å delta.

Håper musikken kan hjelpe

På spillelisten til Ormåsen og Vennersten sto blant annet sangen «Don't give up".

- Vi har spilt den i fengselet tidligere og den passer bra i dag, og generelt for folk som sliter psykisk, sier duoen. De håper musikken deres kan hjelpe folk som sliter i en tung hverdag.

– Vi håper den kan bidra med å skape håp. Det er viktig å tenke på at når man føler seg ensom, så er man ikke ensom i den situasjonen. Det finnes mange flere ensomme, sier Ormåsen og Vennersten.

(Saken fortsetter under bildet)

.