Ville se populær tegnefilm – stoppet av teknisk kinotrøbbel

IKKE VIST: Filmen «Ferdinand» er blant filmene som ikke blir vist på Festiviteten onsdag på grunn av en teknisk feil.

IKKE VIST: Filmen «Ferdinand» er blant filmene som ikke blir vist på Festiviteten onsdag på grunn av en teknisk feil. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

MYSEN: Festiviteten kino sliter med tekniske problemer i romjula, og får ikke vist filmene som er satt opp på programmet onsdag ettermiddag og kveld. Det opplyser Eidsberg kommune i en kort melding på sine Facebook-sider.

– Festiviteten kino har dessverre en teknisk feil med kinomaskinen. Kinoforestillingene i dag onsdag 27. desember må derfor utgå. Beklager så mye. Kinoen forventes å gå som normalt på fredag igjen, opplyser kommunen.

Filmene som blir rammet av den tekniske feilen er den populære animasjonsfilmen om oksen «Ferdinand», Harald Zwarts krigsdrama «Den 12. mann» og den svenske komedien «Solsidan».

– Den nye delen til prosjektoren kommer i morgen, og da håper vi at de kinotekniske problemene vi har hatt i det siste er over. Dersom alt fungerer som det skal, vil vi vise «Den 12. Mann» og de andre julefilmene som planlagt fra fredag, sier Festiviteten.

Flere publikummere som hadde rukket å møte opp til den oppsatte visningen av «Ferdinand» klokken 16 i ettermiddag måtte snu skuffet i døren.

Også 1. juledag skal det ha vært trøbbel med filmfremvisningen på Festiviteten.

Disse feilene kommer i kjølvannet av en rekke problemer for den lokale kinoen den siste tiden, med flere avlyste forestillinger. Blant annet premieren på den siste filmen i «Star Wars»- serien.

Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken