Eilen Louise Tollefsen (36) skulle levere en pakke mandag kveld 20. februar, og parkerte ved Mysen Senter. Senere da hun vasket bilen, oppdaget hun store og omfattende skader på bilen sin.

– Det er skrapemerker, noen er så dype at de har gått inntil plastikken på bilen. Det er så mye av dem, sier hun frustrert.

LES OGSÅ: Thea valgte å være ærlig – får mange reaksjoner

Hun kjøpte denne bilen bare fem dager tidligere.

– Det er så kjipt, spesielt når bilen er så ny. Jeg har fått en egenandel på 6.000 kroner. De pengene har jeg ikke nå, jeg kjøpte jo akkurat ny bil, forteller Tollefsen.

Kvinnen tok kontakt med Mysen Senter, som dessverre ikke har overvåkningskameraer. Hun gjorde så som flere før henne og la ut et innlegg på Facebook, men den skyldige personen har fortsatt ikke kontaktet henne.

LES OGSÅ: Fant bilen sin med ødelagte dekk

– Det har vært en økning i slike skader på parkeringsplasser, i hvert fall den siste tiden. Også tør folk ikke å si ifra, mener Tollefsen.

– Hva vil du si til denne personen?

– Ikke vær et r....høl. Det er ikke vanskelig å bare legge igjen en lapp. Vi kan ordne opp i dette. Nå sitter jeg her med hele pengesummen å betale, sier den opprakte Tollefsen.

Eilen Louise Tollefsen ber personen om å ta kontakt.