Fikk stor pengegave: – Jeg føler virkelig vi blir satt pris på

Bak fra venstre Kevin Viktor, Elias Øyvind, Stine, Cesilie og Karin.
Foran fra venstre: Anne Jorid Nilsen Henriette, Nora, Maja og Benedicte.
De var alle strålende fornøyde med gaven som fagforbundet overrakk ungdommene.

Bak fra venstre Kevin Viktor, Elias Øyvind, Stine, Cesilie og Karin. Foran fra venstre: Anne Jorid Nilsen Henriette, Nora, Maja og Benedicte. De var alle strålende fornøyde med gaven som fagforbundet overrakk ungdommene.

Artikkelen er over 1 år gammel

Fellesforbundet hadde en førjulsgave til ungdomskontakten og ungdomsklubben.

DEL

De tillitsvalgte fra fagforbundet fikk beskjed om at de ansatte i kommunen ikke fikk julegave i år. Likevel klarte de å forhandle frem en løsning de var svært fornøyde med.

På vegne av fagforbundet kunne leder for Fagforbundet Indre Anne Jorunn Nilsen dele ut 30.000 kroner til utekontakten og ungdomsklubben i Eidsberg kommune.

– Vi ga de litt midler ved oppstarten av ungdomsklubben i 2016, men vi syns de gjør en så god jobb at de fortjener en bekreftelse på at jobben er god, sier Nilsen

– Vi håper at disse pengene skal komme fellesskapet på ungdomsklubben til gode. At dere kan bruke pengene på noe hyggelig sosialt, og at alle blir inkludert. Det hadde også vært veldig hyggelig om vi ble invitert også, følger Nilsen opp med et smil til de unge som hadde møtt frem.

– Det er helt fantastisk

Stine Furnes ungdomskontakt i Eidsberg kommune og Øyvind Larsen leder for ungdomsklubben var strålende fornøyde med julegaven.

– Det er helt fantastisk, dette hjelper utrolig mye, sier Furners.

– 15.000 kroner er mye penger for oss. Disse pengene kan gjøre at vi får gjennomført flere aktiviteter utenfor ungdomsklubben, følger Larsen opp.

De to ble overrasket da de forsto at det var en ekstra julegave på vei i deres retning.

– Jeg ble litt satt ut, det kom litt brått på. Da jeg hørte i telefonen så trodde jeg det var snakk om 3.000 kroner, også var det 30.000, sier Larsen med et stort smil.

– Jeg føler virkelig vi blir satt pris på for den jobben vi gjør, sier Furnes avslutningsvis.

Artikkeltags