– Det hadde ikke gjort noe å trene litt mer...

TAPTE: Marius Enger og Mysen/HIL klarte seg lenge mot serieleder Begby i 6. divisjon, men det raknet litt på slutten.

TAPTE: Marius Enger og Mysen/HIL klarte seg lenge mot serieleder Begby i 6. divisjon, men det raknet litt på slutten. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Mysen/HIL holdt i 80 minutter, så var det slutt i toppoppgjøret mot Begby. Bedre gikk det ikke med Ørje, som tapte mot Ekholt. Trø/Bå derimot, fikk noe å juble for.

DEL

Slik gikk det i lokalfotballen Serieleder Begby hadde kun tapt én kamp på 15 serierunder i 6. divisjon, og det mot Ørje helt tilbake til 20. mai. Mandag kveld tok Fredrikstad-laget turen til Mysen for å møte tabelltreer Mysen/HIL. Og hjemmelaget holdt stand lenge mot serielederen, hadde flere store muligheter til å score. Blant annet et skudd i krysset fra Fredrik Lindblad. Men de siste ti minuttene raknet det. Gjestene scoret to ganger, ett på en heading på corner og ett alene med keeper. Dermed tapte Mysen/HIL 0–2.

LES OGSÅ: Far (38) og sønn (14) spilte seniorkamp i fotball sammen: – Jeg er stolt av gutten

– Har bedre kondis enn oss

– Vi spiller en veldig disiplinert kamp i 80 minutter. Så er det noen småfeil som ødelegger for oss. Ellers var et en god kamp mot et sterkt Begby-lag, sier keeper Marius Enger, som mener det er treningsgrunnlaget som avgjorde til sist.

– Se på resultatene til Begby. De vinner alltid de siste ti minuttene. De har bedre kondis enn resten, mener Enger, som likevel mener det får holde med én trening i uka for Mysen-gjengen.

(Se høydepunkter og intervjuer fra kampen)

– Det hadde sikkert ikke gjort noe å trene mer, men vi koser oss med den treningen vi har og bryr oss egentlig ikke om divisjon, selv om det kanskje er litt jug. Men jeg tror vi kommer til å fortsette videre med én økt i uka, legger han til.

Ørje ledet 3-1, tapte

Også for tabelltoer Ørje ble det tap i 6. divisjon mandag kveld. Laget tok imot tabellfirer Ekholt på eget kunstgress. Og for en kamp det ble. Hjemmelaget tok ledelsen kvarteret ut omgangen ved måltjuven Christopher «Cressi» Sjøberg. Ti minutter før pause la Terje Hellan på til 2–0. Da så det lovende ut for Ørje. Men det skulle bli hele sju mål til i kampen. Ekholt reduserte til 2–1 rett før pause. Så sørget «Cressi» for 3–1 rett etter sidebytte. Men så raknet det for Ørje. I løpet av den neste halvtimen scoret mossingene hele fire ganger og ledet plutselig 3–5. Terje Hellan tente nytt håp 12 minutter før slutt, men det ble kampens siste. Dermed endte det med tap 4–5. En liten nedtur etter 4-1-seieren over Mysen for halvannen uke siden.

LES OGSÅ: Straffespark eller skuespill? Se alle de elleville situasjonene fra lokaloppgjøret Askim mot Spydeberg

Overtidsmål sikret Trø/Bå-seier

Det var likevel ett lokalt seniorlag som hadde grunn til å være fornøyd mandag kveld. Trøgstad/Båstad slo Råde II i 5. divisjon. Her ledet Trø/Bå 2–0 til pause etter scoringer av Emil Kreppen og Lars Erik Ludvigsen. Råde reduserte ti minutter ut i andre omgang, de gule og blå svarte umiddelbart, igjen ved Ludvigsen. Dermed sto det 3–1. Men de siste ti minuttene skjedde det mye. Råde svarte to ganger og plutselig sto det 3–3. Heldigvis for Trø/Bå har de fått Mathias Johannessen tilbake nå i høst. For på overtid fikk hjemmelaget corner. Den slo Lars Erik Ludvigsen inn rett foran keeper. Mathias Johannessen var først på ballen og headet inn seiersmålet. En skikkelig boost for Trøgstad/Båstad inn mot fredagens prestisjefylte lokaloppgjør borte mot Askim.

(Saken fortsetter under bildet)

AVGJORDE: Mathias Johannessen ble matchvinner for Trø/Bå hjemme mot Råde II.

AVGJORDE: Mathias Johannessen ble matchvinner for Trø/Bå hjemme mot Råde II. Foto:

Link til tabell i 5. divisjon

Link til tabell i 6. divisjon

Mysen/HIL: Marius Enger, Kjetil Neple, Isak Olafsrud, Yngve Garseg, Nikolai Grefslie, Eric Shabani, Eirik Haugland, Alexis Joshua, Nathanael Bosco, Fredrik Lindblad, Erlend Brandsrud, Nicklas Skjolden, Emil Hensel, Christoffer Bordevik, Ludvik Solberg Løken.

Ørje: Glenn Gåseby, Elias Bye, Eirik Henningsmoen, Jonathan Dehli, Kristoffer Husebråten, Aksel Thorvaldsen, Abdikadir Hassan, Hans Arne Kværner, Andreas Rørvik, Christopher Sjøberg, Terje Hellan, Thor Jakob Sætra, Peter Tobias Jensen, Stian Sandli, Magnus Ruud, Alexander Åser, Øystein Rogstad.

Trø/Bå: Mikael Engebretsen, David Simen Kjær Pedersen, Sebastian Eidsaune, Marius Moberg, Dylan Nesset, Mirza Basic, Lars Erik Ludvigsen, Peder Wøien, Mathias Johannessen, Oskar Karlsrud, Emil Enger Kreppen, Eivind Skughei, Ulrik Nilsson Eng, Birk Krogstad.


Send inn tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken