↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Vi hjelper deg med å finne forbrukslån med lav rente

Vi hjelper folk i Askim og resten av Østfold med å skaffe den finansieringen de trenger. Uansett om du er på jakt etter et stort eller lite lån uten krav til sikkerhet, finner du bankene på vår sammenligningsside. 

 

Sammenlign lån på vår nettside

Du bør skaffe deg mange tilbud før du bestemmer deg, fordi rentebetingelsene alltid varierer mellom bankene. Derfor er det både enklere og mer økonomisk å bruke vår anbudstjeneste. Vi tilbyr også objektive vurderinger av alle banker og låneagenter. Der kan du lese om fordeler og ulemper, i tillegg til hvilke lån og betingelser de tilbyr.  

 

Låneeksempel: Eff. rente 15,52 %, 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr. 

 

Betingelser på kreditt og lån uten sikkerhet

Felles for de fleste lån du finner hos oss er at banken ikke krever pant i noe du eier, slik som bolig. Du bruker pengene fritt og får faste månedlige avdrag. Noen banker tilbyr også det som kalle et fleksibelt, der du har en viss innvirkning på avdragenes størrelse. Det minste lånet du kan søke om er 5 000 kroner, mens det største er på en halv million kroner. Den enkelte banks kredittvurdering vil bestemme om du får den ønskede lånesummen innvilget. 

 

Søknad og utbetaling:

  1. Send søknader til flere banker.
  2. Alle banker svarer raskt og inkluderer et lånetilbud i eposten.
  3. Velg rett lån for deg.
  4. Aksepter lånetilbudet ved å signere med BankID. 

 

Du får vanligvis svar på dagen når du søker om lån, men vanligvis tar det totalt mellom 1 og 3 dager før pengene står på konto.

 

Flere navn på lån hos bankene

Bankene skiller ofte de ulike lånetilbudene i forhold til lånesum, bruker begrep som SMS-lån, smålån, samlelån, og så videre. Dette har ingen betydning siden du uansett disponerer pengene helt fritt.