↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Refinansiere.net Få hjelp til å refinansiere dyr gjeld

Har du dyre lån og kreditter som du vil bli kvitt? Det første steget på veien til å bli gjeldfri er å redusere kostnadene. Det gjør du enkelt når du refinansierer gjelden med et billigere lån. På våre nettsider er denne jobben gjort enkel og oversiktlig.

 

Låneeksempel: 170.000 kr. o/7 år, Eff.rente 13,33%, Kostnad 86.048,-, Totalt: 256.048,-.

 

Skaff tilbud og sammenlign betingelsene

Det er raskere og enklere å bruke vår oversikt når du skal innhente tilbud på refinansiering. Hos oss ser du hvilke banker som har det lånet du trenger. Betingelsene finner du ut av når du mottar svar. Derfor anbefaler vi at du søker hos så mange banker som mulig. Sammenlign tilbudene og velg den banken som er mest konkurransedyktig.

 

INFO REFINANSIERING

Du kan få et usikret lån på mellom 5 000 og 500 000 kroner i omtrent 15 norske banker. Låner du til refinansiering har du muligheten til å velge inntil 15 år nedbetalingstid. Pass likevel på å ha så få terminer som mulig siden målet er å kutte kostnader og bli gjeldfri raskt. Rentene på et usikret refinansieringslån er vanligvis mye lavere enn på for eksempel kredittgjeld.

 

Slik får du tilbudene:

  1. Velg lånesum, nedbetalingstid og oppgi hvor du skylder pengene.
  2. Send søknadene og motta svar innen 24 timer.
  3. Velg lån fra den billigste banken.
  4. Banken du refinansierer hos tar seg av innfrielsen av gjelden. 

 

Hvilke banker har de beste lånene til refinansiering?

Mer om dette finner du ved å klikke her: https://www.refinansiere.net/refinansieringsl%C3%A5n/.

 

Refinansiering til alle typer gjeld

 

De fleste bankene i vår oversikt tilbyr lån uten sikkerhet som kan brukes til refinansiering. Disse lånene bruker du helt fritt, og kravene for å få de er overkommelige. Har du betalingsanmerkning må du normalt stille med sikkerhet for lånet. Er du i en slik situasjon bør du lese denne artikkel om hva som skal til for å slette betalingsanmerkning