↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 89 00 01

Besøksadresse

Ramstadløkka 20
1850 MYSEN
  1. Beskrivelse

TilhengerGruppen - Alt av tilhengere og båthengere
 
Norges mest dedikerte tilhengerforhandlere har samlet seg under en felles «paraply». Vi skal fortsatt være selvstendige tilhenger-virksomheter, men vi har gått sammen og etablert TilhengerGruppen AS. Her samarbeider vi, og vil utvikle TilhengerGruppen til en landsdekkende kjede som enkelt sagt vil gjøre det enklere for deg som kunde å ta dine valg. I tillegg til å finne rett tilhenger til ditt behov og dine forutsetninger, har vi også stort fokus på tilleggsutstyr, reservedeler og service for din tilhenger.

Vi kan tilby deg som kunde noen av de beste produktene som er i markedet. Dette er produkter som er utviklet og lages av ledende produsenter med 25 - 40 års fartstid i bransjen. Kombinert med regional og lokal tilhengerkompetanse, er dette med på å sikre deg som kunde en optimal løsning på dine transportbehov. Med vårt store utvalg av modeller vil vi kunne dekke dine transportbehov enten det er snakk om tilhenger til fritids- eller profesjonell bruk.

Eller som vi også sier, «ulike behov ulike tilhengere». At vi i tillegg tilbyr de beste garanti-ordningene i bransjen, blir som en bonus på toppen av det andre!