↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 83 30 50

Besøksadresse

Sørmyrveien 3
1820 SPYDEBERG
  1. Beskrivelse

Velkommen til DekkTeam Spydeberg!
DekkTeam fagverkstedene er et heleid datterselskap av Oord Holding. DekkTeam er en kjede bestående av 12 dekkverksteder i Norge.
Flere av avdelingene har 24 timers vakttelefon og egen servicebil, så man kan med rette kalle ser deg for en "komplett samarbeidspartner" innen dekk/felgbransjen!

Felg til personbil og 4x4
Vi er stolte av å ha AEZ kvalitetsfelger i sortimentet vårt. På relativt få år har dette felgmerket rukket å bli ett av verdens mest kjente! AEZ kan tilby alt fra enklere og rimeligere alufelger opp til de helt ekstreme! (Delte/skrudde felger, 20" osv.) Under AEZ paraplyen finner man også egne "brands" som for eksempel "Enzo", "Dezent" og "Dotz".

Spesialdekk
M/T dekk - er det "hotteste" i USA hvis du driver en eller annen form for motorsport, eller rett og slett er en krevende sjåfør som ofte ferdes utenfor veien der vanlige dekk må melde pass....

Hengerdekk
En henger er ikke bare en henger.... Det finnes hengere til motorsykler og biler. Alle skal ha spesielle dekk tilpasset bruken. Det er forskjellige mønstre, forskjellige belastninger ovs. Hos oss hjelper vi deg å finne det dekket som passer din henger og ditt bruk!

ATV - eller 4 hjuls motorsykkel som mange kaller det, har blitt meget populære på kort tid! Også her er det forskjellige ATV`s til hvert sitt bruk, og med ulik motorstørrelse og max. hastighet. Vi har utvalget! Hos oss finner du dekket til akkurat din ATV!

Dekk til bil
Vi er stolte av å være representant for følgende kjente merker: Cooper, Kleber, BF Goodrich, Michelin, Nankang, Hankook, Mikey Thompson og Kingstar.
Med dette utvalget vet vi at vi kan tilfredsstille alle krav du måtte ha til dekk! Om du har en personbil, SUV, 4x4, eller AmCar - vi har dekk og felger du vil bli fornøyd med!

Dekkhotell
Dekk er ferskvare.
Dårlig lagring og alder gjør at dekkene mister mye av de opprinnelige egenskapene de hadde. Dette er viktig å tenke på når du skal skifte dekk.

Vi anbefaler deg og sjekke inn på vårt dekkhotell.

Vi sørger for:

  • Vask av dekkene
  • Oppbevaring i riktig "klima"
  • Kontroll av mønsterdybden
  • Kontroll av lufttrykk
  • Å minne deg på at det er på tide å bytte til ny sesong
  • Montering