↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 89 00 13

Vakt: 930 67 646

Faks: 69 89 00 14

Besøksadresse

Moreneveien 20
1859 SLITU
  1. Beskrivelse

Velkommen til Bilskadesenteret Østfold.

Bilskadesenteret Østfold AS er et totalkonsept innenfor bilskade­reparasjoner med avdelinger for oppretting, lakk og bilpleie.

Vi reparerer all bilmerker, og har spesialkompetanse på gjeldende merker: Audi, VW, Toyota, Mazda, Hyundai, Opel, Isuzi, Suzuki, Kia, Mitshubishi, Skoda og Vovlo.

Som Skadespesialist og omlag 20 ansatte sørger vi for å tilby deg og bilen din service av en kvalitet og pris som er fullt ut konkurransedyktig.

Verksteder Skadespesialist er en merkevare eiet av Volkswagen AG, og konseptet er en kvalitetsstandard for skadereparasjon av Volkswagen. For å bruke merkevaren må skade- og lakkverkstedet dokumentere en høy kvalitet og og årlig igjennom revisjon og sertifisering. De første Skadespesialistene ble sertifisert i 2014 og arbeidet pågår fortløpende med å sertifisere flere Skadespesialister. Ved å velge en sertifisert Skadespesialist om uhellet er ute, får du en ekstra trygghet for at din Volkswagen/Audi og Skoda blir godt ivaretatt, reparert etter fabrikkens spesifikasjoner og siste, men ikke minst er like sikker etter reparasjon som den var før en eventuell skade. Etter reparsjon vil det utstedes et kvalitetsdokument for reparasjon utført på din bil.

Norge som et av foregangslandene har videreutviklet og økt kriteriene for Norsk Skadespesialist i tett samarbeid med Volkswagen AG.
Dokumentert kvalitetssikring av skadeprosessen
Høye krav til kurs og kompetanse
Kun bruk av verktøy og utstyr godkjent av Volkswagen AG
Beskyttelse og ivareta kundens eiendom
Strenge krav til helse, miljø og sikkerhet

Vi er merkeverksted for til sammen 11 bilmerker sammen med våre samarbeidspartnere. Dette er en kvalitetsgaranti også for de andre bilmerkene.
Så er det bare et spørsmål om tid før de andre merkene kommer med sin egen kvalitetsstandard.

Kompetanse gir kvalitet
Ved skade på bil følger vi produsentens retningslinjer når vi reparerer den. Bilprodussenten har ofte krav til hvordan en reparasjon skal foregå, for at sikkerheten i bilen skal bli ivaretatt også etter reparasjon. Vi sørger for å være oppdatert på kravene og gi bilden din en best mulig service.

Bilskadesenteret Østfold AS vil være helt i tet når det kommer til reparasjon av bil. For å sikre at våre ansatte alltid er oppdatert og har nødvendig kompetanse, satser vi derfor stort på etter- og videreutdanning av våre ansatte. I tillegg samarbeider vi tett med leverandørene våre.

Vi er med på Lærlingeløftet og har 1 lærling på hver avdeling. Vi har god kvalitetssikring med en som tidlilgere har vært ansatt i NAF.

Kontakt oss for mer informasjon!