↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

909 17 626 / 69 89 25 50

Faks: 69 89 15 75

Besøksadresse

Ramstadveien 17
1850 MYSEN
  1. Beskrivelse

Velkommen til Huseby Glass AS!
 
Huseby Glass og dekor AS ble dannet i 1992 ved at tidligere Huseby Glass AS og Text Shop AS slo seg sammen og opprettet nevnte firma. Vi flyttet da inn i nye lokaler på Ramstad industrifelt på Mysen hvor vi har verksted og kontorer. Vi har hatt en god vekst siden starten og er nå 4 fulltids-ansatte og en lærling.
 
Maskinglass            
Slike glass produseres av laminert eller herdet glass. Vi produserer glasset selv og har glass tilen del av de mest kurante maskinene som Åkemann, Moxy etc. Ellers lager vi etter mål. Du kan også sende en mal hvis glasset ikke er rektangulært. Våre produkter er vesentlige rimeligere enn originale glass og vi sender over hele landet.
 
Stensprutskader            
Frontruter er laget av 2 lag glass med en film mellom lagene. Når man får en stensprutskade blir det et lite hull i det ene glasset og det kommer inn luft mellom lagene. Såret i glasset blir en brudd-anviser og det er som regel et tidsspørsmål før ruten sprekker helt. Det er imidlertid mulig å gi ruta den gamle styrken tilbake samt gjøre såret langt mindre synlig. Dette gjøres ved at luften suges og og erstattes med UV-lim. Det er viktig å gjøre dette så snart som mulig etter skaden. Både for å forhindre at den sprekker helt og fordi smuss samler seg i såret og gir et dårligere resultat enn hvis man hadde reparert den rett etter skaden oppsto.
 
Bilglass            
Kontakt oss dersom du trenger ny frontrute. Vi har lang erfaring i faget og monterer alle typer glass til bil, lastebil og buss.
 
Husglass            
Vi leverer de fleste typer glass til både fasader og eneboliger,
Har du glass som er skitne og grå innvendig? Da er de punktert. Glasset har mistet sin evne til å isolere og de samler fuktighet som gir grobunn for sopp/råte i karmen.
Isolerglass eller termopanglass som det het kom på markedet på slutten av 60-tallet og besto av 2 lag glass som var limt mot en spacer ( aluminium-skinne) med luft mellom. Slike isolerglass har en U-verdi på 2,9 ( glassets isolerings-evne) moderne glass har en U-verdi på 1,1. Det vil si 60% bedre isolerings-evne. Å bytte glass er et effektivt ENØK-tiltak og ved å skifte ut nevnte glass vil man i et norsk gjennomsnitts-hus (20 m2 glass) bruke 3800 kvh mindre i oppvarming i året.
Isolerglass kan leveres med mange forskjellige egenskaper som Sol-avskjærmende, lydæisolerende, brannhemmende etc. Den siste nyheten på markedet er et glass som rengjør seg selv ved at et belegg virker som katalisator i en organisk nedbrytningsprosess.