Store fagmiljøer

STOLTE: Elevene ved Askim ungdomsskole er best i fylket.

STOLTE: Elevene ved Askim ungdomsskole er best i fylket. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

«Askim ungdomsskole er best i fylket og kan stolt vise frem gode resultater til glede for elever, foreldre, foresatte og lærerne, samt omverden.»

DEL

Meninger Skepsisen var stor hos enkelte foran sammenslåingen av ungdomsskolene i Askim til en stor skole. Mange var redd for at klassene skulle bli for store, lærerne for få og at den enkelte elev ville forsvinne i mengden.

Resultatet av de nasjonale prøvene, som er lik landet rundt, viser at lærere og elever har kommet styrket ut av sammenslåingen rent faglig. Askim ungdomsskole er best i fylket og kan stolt vise frem gode resultater til glede for elever, foreldre, foresatte og lærerne, samt omverden.

Askim ungdomsskole har forbedret sine resultater innen regning og lesing. Det er forståelig at den ferske rektoren på skolen, Nicolai Aas lover kake på lærerværelset. Han har fått en flott start på sin nye jobb og kan bygge videre på det arbeidet som er gjort.

Lærerne understreker at barneskolene skal ha sin del av æren for de flotte resultatene. De har gjort en god jobb med elevene påpeker de. Ungdomsskolen har satset på blant annet lesing over flere år og det har gitt resultater.

Også innen andre fag jobbes det målbevisst med kunnskap som etterspørres i de nasjonale prøvene. Lærerne roser de store og gode fagmiljøene ved skolen. De har mange å spille ball med, hente og dele kunnskap med, og det styrker lærerne i deres hverdag.

Elever og lærere ved Askim ungdomsskole er med rette stolte av resultatene skolen har oppnådd. De er klart best i Indre Østfold og vi tror det vil stimulere de øvrige skolene i regionen til å ta opp kampen om topplassen. Det er et sunt konkurranseinstinkt i de fleste av oss.

Artikkeltags