Christian Sukke til Ull/Kisa

NY KLUBB: Christian Krog-lund Sukke går fra Sogndal til Ull/Kisa.

NY KLUBB: Christian Krog-lund Sukke går fra Sogndal til Ull/Kisa. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

Keeper Christian Sukke skal spille for Ullensaker/Kisa ut sesongen.

ULLENSAKER: Sukke ble før denne sesongen lånt ut fra eliteserieklubben Sarpsborg 08 til 1. divisjonsklubben Sogndal. Etter å ha stått de første seks kampene, viste det seg at Spydeberg-gutten hadde pådratt seg kyssesyken. Etter to måneder på sofaen, er han nå i full trening. Problemet er bare at Sogndal nå har to skadefrie keepere til. Nå går i stedet Sukke videre på lån ut sesongen til Ullensaker/Kisa. Laget fra Romerike ligger helt i toppen i 2. divisjon og kjemper om opprykk med Egersund.

– Dette tror jeg kommer til å bli veldig bra. Det jeg trenger i høst er kamptrening. Og selv om det er 2. divisjon, så har Ull/Kisa ambisjoner om opprykk. Da har vi press på oss i hver eneste kamp, mener Sukke, som nå har flyttet hjem til Spydeberg.

Ull/Kisa trenes av tidligere Sogndal-trener, svenske Jonas Olsson, mens Fredrik Vestgård er klubbens keepertrener. Vestgård har stor tro på Sukke.

– Vi mistet en keeper til Fredrikstad tidligere i sommer, så med Christian inn vil vi få en fin konkurransesituasjon. Vi håper keeperne skal løfte hverandre, for Henrik Bakke, som har spilt alle kampene så langt, har også vært meget god for oss. Jeg er også sikker på at vi skal få Christian i skikkelig form igjen etter perioden med kyssesyken, mener han.