Filmen «Out there» var all handling lagt til Mysen, hjemstedet til Brage Vestavik. Filmen viste hvordan 20-åringen lagde sine egne løyper og testet dem.

Nå er Blur Media og Brage Vestavik ute med filmen «Find your flow». Filminnspillingen er lagt til Trysil Bike Arena og filmen er på drøye tre minutter. 

Den dreier seg om hvordan man kan leke seg ned en løype på ulike måter. La kroppen selv bestemme vei. I filmen forklarer Vestavik selv:

– Noen ganger er det gøy bare å ikke ha noen plan, bare la kroppen bestemme og gjøre sin greie. Det er ikke sånn at jeg prøver å være kreative, for det føles bare naturlig. Å «flowe» gjennom skogen, gjør at jeg føler meg levende og en del av naturen. Det hele handler om å se ting fra flere vinkler, snu ting på hodet. Gjøre noe annerledes, bare fordi, ja, hvorfor ikke? forklarer Mysen-gutten i filmen, som på lekent vis herjer i de teknisk krevende løypene i Trysil.

(Saken fortsetter under bildet)

 

I filmen er det ingen knall og fall, men det kunne det fort ha vært. For under filminnspillingen falt Brage Vestavik på en trebru og fikk fingrene mellom plankene.

– Akkurat det filmet vi faktisk ikke. Synd, ellers hadde det vært med i filmen, forteller Brage Vestavik, som har måttet gå med skinne på begge hendene siden fallet. Dermed har han ikke fått trent på sykkelen som ønsket de siste ukene. Nå nærmer han seg skadefri og gleder seg til årets største begivenhet – Red Bull Hardline – verdens verste og tøffeste downhill-løype i Wales.

– De har offentliggjort de 15 første inviterte syklistene som får være med. Jeg er med. Det gleder jeg meg til. Det er kun tre uker igjen, sier Vestavik, som dog ikke får med seg VM i Canada om en uke.

– Dit hadde jeg nok uansett ikke reist. Det er for langt, og vi har ikke et fungerende landslag nå, så det hadde blitt vanskelig å få til uansett. Men nå har jeg Hardline å se fram til. Det blir moro, sier den ferske norgesmesteren, som imponerte stort i Red Bull Hardline i fjor. Da ble han nummer seks i konkurranse med mange av de beste utforsyklistene i verden.