Gå til sidens hovedinnhold

Bjørkelangen: Advarer mot bil som følger etter skolebarn

Artikkelen er over 1 år gammel

Bjørkelangen skole advarer mot en mørk bil som følger etter elever. Skolen ber elevene om ikke å gå alene hjem.

Fredag la Bjørkelangen skole og SFO ut følgende melding på sin facebookside: "Denne uken har noen elever meldt fra om en svart SUV/stor bil som følger etter barn og opptrer skummelt. I samråd med politiet har vi, for sikkerhets skyld, informert elevene om at det kan være lurt å gå sammen hjem fra skolen i dag. Hvis noen føler seg utrygge og er redde for å gå hjem tar skolen kontakt med foresatte. Saken er meldt politiet."

– Vi opplever dessverre slike tilfeller med jevne mellomrom og ønsker å informere foreldre og foresatte om dette. Vi har også vært i alle klassene og informert elevene i løpet av dagen. Vi ber alle om å følge ekstra godt med og anbefaler at elevene ikke går alene hjem fra skolen. Vi har også minnet elevene på at de ikke skal si ja til å bli med ukjente personer, forteller rektor Anne-Gry Enger til Indre Akershus Blad.

Skolens ledelse ble kjent med forholdet tidligere denne uka og har rådført seg med politiet om hvilke tiltak de skal sette iverk. Ifølge rektor er forholdet allerede meldt til politiet.

Informasjon til elever, foreldre og foresatte er også gitt i samråd med FAU ved skolen.