Bilforhandler lyser opp i rosa: – Dette er vår måte å tiltrekke oss flere damer

ROSA SLØYFE: Andresen Bil viser støtte til støtteaksjonen for brystkreft ved å lyse opp lokalene sine.

ROSA SLØYFE: Andresen Bil viser støtte til støtteaksjonen for brystkreft ved å lyse opp lokalene sine. Foto:

I anledning rosa sløyfe aksjonen til inntekt for brystkreft, har Andresen Bil fargelagt butikken i rosa. I tillegg donerer de et større beløp til kreftforeningen.

DEL

De tre siste årene har Andresen Bil hatt et gratis arrangement hvor formålet har vært å tiltrekke seg flere kvinner inn i bilbutikken. I år skulle butikkens rosa party gå av stabelen med sceneunderholdning, goodie-bags og mat og drikke. Grunnet korona har de valgt å avlyse dette.

– Men dette betyr ikke at vi ikke ønsker å støtte en god sak uavhengig av gjennomføringen av vårt arrangement, sier markedskoordinator i Andresen Bil, Lene Dybing.

LES OGSÅ: Lokalpub har funnet ut hva som trekker folk ut i koronatiden

Dybing forteller at festearrangementet ble til for å tiltrekke seg flere kvinnelige kunder.

– Dette er jo en mannsdominert bransje, så dette er vår måte å tiltrekke oss flere damer. Festen har vært svært populær i de årene vi har arrangert den, sier hun.

Butikken har tatt utgangspunkt i at det ville kommet 100 personer på festen og velger derfor å donere 100 kroner per planlagte deltaker. Totalt donerer butikken 20.000 kroner til inntekt for brystkreft.

Butikken viser også sin støtte ved å kle butikken både innvendig og utvendig i rosa lys for anledningen.

– Vi oppfordrer alle til å gi det de kan, og så gleder vi oss til vi kan dra i gang rosa partyet neste år, avslutter Dybing.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken