Gå til sidens hovedinnhold

Presten vant tur til Paris

Artikkelen er over 7 år gammel

Selv om Geir Braadlie aldri kjøpte bilen han prøvekjørte, vant han Paris-tur på Auto Askims regning.

– Jeg leste annonsen i lokalavisa og fant ut at det var en konkurranse der alle som prøvekjørte en Kia var med i trekningen av en tur til Paris. Jeg er litt bil-interessert og stakk innom for en prøvetur, sier presten fra Askim.

Braadlie forteller at han ikke hadde særlig store forhåpninger om å vinne, men syns uansett det var såpass interessant med prøvekjøring at han møtte opp.

– Jeg vinner aldri likevel, før nå da, sier Braadlie med et stort smil.

Prøvekjører med kritisk blikk

Planen for turen er allerede klar. Hvis alt går i boks drar Geir Braadlie og kona til Paris mot slutten av denne måneden, med planer om å besøke de mest kjente severdighetene.

– Vi har aldri vært i Paris før. Vi får starte med Eiffeltårnet og ta det derifra, sier en glad vinner.

Auto Askim AS ble før sommeren Indre Østfolds første Kia-forhandler. Etter at påbygget sto ferdig har bilforhandleren utvidet sortimentet fra tre til fire merker.

For å skape blest rundt nyåpningen og de utvidede lokalene bestemte Auto Askim seg for å kjøre en konkurranse. Bilselger Roy Hammersborg forteller at det var 126 innom og prøvekjørte bil under konkurransen.

Den heldige vinneren har likevel ikke blitt Kia-eier. Men holder bildøra åpen.

– Jeg har ikke slått til ennå, selv om det kan skje. Det er snart på tide å bytte ut bilen med noe nytt. Derfor liker jeg å prøvekjøre flere plasser og ulike biler før jeg eventuelt bestemmer meg, forteller Braadlie.

Selv kjører han en Skoda Octavia fra 2007.

– Paris er en romantisk by

I likhet med vinneren har heller ikke bilselgeren vært i Paris.

– Hvorfor valgte dere akkurat Paris som premie?

– Paris er en romantisk og fin by. Jeg har lyst til å reise dit selv. Jeg tror det er en plass alle kan tenke seg å reise til. Derfor valgte vi akkurat denne byen, sier Hammersborg.

Geir Braadlie er i alle fall overlykkelig etter den overraskende premien.

– Jeg trodde bare det var en over-ivrig selger som ringte, sier han.

Kommentarer til denne saken