Gå til sidens hovedinnhold

Åpnet nytt bilvarehus i Askim

Artikkelen er over 7 år gammel

Odd Moen inviterte bilinteresserte på tre festdager, da Auto Askim åpnet sitt nye bilvarehus i Askim.

Selskapet ble startet allerede på 30-tallet, og dagens utvidelse er en frisk satsing. Forretningen er den eneste i regionen med fire bilmerker under sin fane.

Og nyeste nytt er den koreanske salgssuksessen Kia.

– Vi har vært heldige som fikk dette merket. Jeg overdriver ikke når jeg sier vi har distriktets største utvalg. Fire merker, Opel, Suzuki, Isuzu og Kia, og alle merkene har mange bilmodeller, sier sjefen for selskapet, Odd Moen.

Det har blitt 1100 kvadratmeter, lyse lokaler med store vinduer mot parkeringsplassen. Tomten har blitt godt utnyttet, og riktig lekkert har det blitt.

Festdager i Sagveien

Og allerede før butikkdørene ble åpnet var det folk på plassen.

– Det er gøy å titte på biler, og jeg er litt nysgjerrig på en Kia . Jeg vurderer å bytte litt på kjøretøyet, sier Kåre Ormerud.

Han sier også ja takk en grillbit som lunsjmat.

– Bilbransjen er tøff, og hva denne utvidelsen har kostet tørr jeg ikke helt si. Men jeg ser den som framtidsrettet og nødvendig, sier Moen.

Han inviterte kundene på lunsj og en god bilprat både torsdag, fredag og lørdag. Og rundt bordet under teltduken utenfor butikken gikk prakten livlig til pirrende dufter av grillkjøtt.

Vinn en tur til Paris

Er det fest så er det fest, og Moen har invitert folk til å prøvekjøre den nye Kia. Kundene kan være med på en trekning om en romantisk tur til Paris.

– Premien har en verdi på 10.000 kroner og konkurransen varer fram til den 1. juli. Da trekkes vinneren, sier Moen som også er raus når det gjelder bilsalget i disse festdagene.

– Kjøper man bil i disse festdagene gir vi kunden 5000 kroner. Det er litt ekstra feriepenger det, sier Moen.

Kommentarer til denne saken