Barnehagebarn fikk gledelig påskeoverraskelse på døren

Damene fra avdelingen Sjarmtrollet i Rom Barnehage i Askim savnet sine små og bestemte seg for å sende ungene inn i påsken med å besøke hvert barn og levere en overraskelse.

DEL

– Vi snakker jo sammen på nettet når vi har hjemmekontor, og snakket om at det hadde vært så koselig å se ungene før påske. Vi ville gjøre noe hyggelig for dem, sier Linda Westby som er en av fire som jobber på avdelingen.

– Så vi fikk en idé om å lage en påskebingo til dem, hvor det er bilder av ulike ting som de skulle finne innendørs og ute i naturen. I tillegg til dette så tenkte vi at de har jo ikke fått laget påskepynt i år, slik vi gjør før hver påske i barnehagen, så da lagde vi en pose med ting de trengte for lage påskeegg hjemme.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

De fire damene på avdelingen pakket 24 pakker, satte seg i bilen og reiste samlet rundt til hvert barn for å overraske med et besøk, levere pakke og ønske barna, og foreldrene god påske. Hverken barna, som er mellom tre og seks år, eller foreldrene visste at de fikk besøk.

– Det var helt fantastisk å se ansiktene da de åpent døra, både barna og foreldrene ble kjempeoverrasket. Det var store øyne og glede som møtte oss, forteller Linda med glede i stemmen.

– Vi brukte litt tid hos hvert barn, for de var jo veldig glad for å se oss og hadde veldig mye de ville fortelle oss. Foreldrene syns det var stor stas, og sa til oss at det var godt å få noe annet å gjøre for de begynte å bli tappet for ideér.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Damene har fått høre at det har kommet flere tilbakemeldinger på jobbtelefonen fra fornøyde foreldre.

– Vi får jo ikke sett meldingene før på mandag, men det gleder vi oss til å lese.

Ikke nok med det, disse damene sørger også for at alle barna som har bursdag i denne korona-tiden, blir gjort stas på.

– Ja, sist uke var vi hos ei som hadde bursdag, sang bursdagssang og ga henne krone slik de får i barnehagen. Ingen barn skal bli glemt, avslutter Linda.

Artikkeltags