Full fest i barnehagen – feirer 30 år

Pulverheksa: Barnehagabarna satt som tente lys da Pulverheksa var på besøk. De ble veldig glade da heksa tryllet frem boller til dem.

Pulverheksa: Barnehagabarna satt som tente lys da Pulverheksa var på besøk. De ble veldig glade da heksa tryllet frem boller til dem. Foto:

Det var mange pent kledde barn som møtte opp i Symra barnehage for å feire bursdag.

DEL

Tirsdag var det fest i Symra barnehage på Mysen. Med ballonger i taket, teaterforestilling og god mat feiret barn og voksne barnehagens 30 års dag. Barnehagestyrer Anna Halvorsrud var strålende fornøyd med feiringen.

– Har barna gledet seg til denne dagen?

–Ja, veldig. Vi har snakket en del om at barnehagen fyller 30 år. Dette er en dag vi har gledet oss til lenge og vi har latt barna være med å bestemme hvordan vi skal feire, forklarer Halvorsrud.

Til bursdagsfesten kom Pulverheksa, sammen med en politimann, en tyv og en krokodille underholdt de barna. Pulverheksa var ikke snauere enn at hun tryllet frem boller til alle barna – til store glede for de små.

– I kveld har dere også et arrangement?

– Ja, vi har invitert tidligere barnehagebarn og tidligere ansatte til å komme og se hvordan det ser ut her nå. Vi har sendt ut invitasjoner via Facebook, og håper at noen kommer. Vi gjorde det samme for 10 år siden, da vi fylte 20 år, og da var det en del som kom, sier barnehagestyreren som har jobbet der i 13 år.

– Vi har vært veldig heldig med stabil arbeidsstab i alle disse årene. Det er faktisk to av de ansatte som har jobbet her siden barnehagen åpnet, forteller hun.

– Vet du hvor mange barn totalt som har gått i Symra barnehage?

– Nei, det tør jeg ikke tenke på, sier Halvorsrud med en latter. Det er plass til 54 barn her, så da kan man regne seg frem til et cirka tall.

(Saken fortsetter under bildet)

Jenny (4) t.v, John (5), Sara (5) og Lea Serine storkoste seg med bursdagsfeiring i barnehagen.

Jenny (4) t.v, John (5), Sara (5) og Lea Serine storkoste seg med bursdagsfeiring i barnehagen. Foto:


Gøy med bursdag

Jenny(4), Sara (5), John (5) og Lea Serine (5) koste seg i bursdag. De likte aller best den gode maten som fulgte med feiringen.

– Hvordan er det å feire bursdag?

– Gøy! roper alle fire.

– Hva dere fått være med å bestemme hva dere skal gjøre i dag?

– Ja, vi har vært med. Vi ønsket oss is til bursdagen, og god mat. Vi skal også synge og danse, forklarer de.

– Hva har dere gjort i dag?

– Vi har blåst opp ballonger, og etterpå skal vi spise pizzasnurrer.

– Hva liker dere best med bursdag?

– Jeg liker maten best, sier fem år gamle John.


Artikkeltags