Mimi ber deg droppe prevensjon kommende lørdag

Mimi Kopperud Slevigen.

Mimi Kopperud Slevigen. Foto:

Indre Østfold kommune inviterer innbyggerne til å konkurrere om å føde storkommunens første barn.

DEL

Indre Østfold kommune inviterer til babyboom i forbindelse med ny kommune og ønsker å gjøre ekstra stas på den første som blir født i den nye kommunen, skriver de på sine Facebook-sider.

– Det var Ingunn Herstad Hensel som tipset oss om konkurransen. Hun igjen har snappet den opp fra Eid kommune. Vi syns det var en veldig gode idé og vil ha den samme konkurransen her, forteller kommunikasjonssjef i Indre Østfold kommune, Mimi Kopperud Slevigen.

– Dette er en fin måte å skape litt blest om at vi snart er i gang med noe nytt. Kommunesammenslåingen nærmer seg, vi som jobber med dette merker at det nærmer seg veldig, legger hun til.

Et normalt svangerskap varer 283 dager

At nyttårsbarn får litt ekstra blest er vi vant med, Slevigen påpeker at det blir litt det samme, bare litt ekstra stas på den nyfødte.

– Tenk så stas det er for den familien som får det første barnet, det blir noe for historien.

Et normalt svangerskap varer 283 dager, det betyr at lørdag kan være en god idé for dem som ønsker seg det første barnet i ny kommune.

– Lørdag 23. mars er datoen, og er et lite obs til de som ønsker å delta, sier Slevingen med en latter før hun forteller at datoen er det Eid kommune som har telt seg frem.

– Jeg har snakket med prosjektrådmann Georg Smedhus og fått han til å legge inn i budsjettet at det første barnet i ny kommune skal få en gave fra kommunen. Hva det blir det vet jeg ikke ennå, sier Slevigen.

Artikkeltags