Klassen som var avgangselever ved reallinjen og daværende Indre Østfold allmennskole i 1967, hadde hyggelig sammenkomst på Restaurant Fortet i Mysen 15. april.

En komite med Knut Krugerud, Inger Julie Obrestad og Henning Pytterud hadde tilrettelagt og muliggjorde en slik samling med gamle klassevenner.

Klassen hadde 27 elever i 1967, og ved sammenkomsten var vi 18 til stede på fortet. En kom litt seinere enn da bildet ble tatt. Av dette kullet så er det fem som har gått ut av tiden, og kun fire var forhindret i å møte.

Det var aktiviteter allerede fra klokken 15, da de som ønsket det – hadde en interessant omvisning på Mysen videregående skole ved rektor Lasse Thorvaldsen. Skolen er utvidet både med hensyn til fysiske areal samt flere skoletilbud, og dette ble en interessant omvisning. Vi takker rektor for at han stilte opp og brukte over en time på oss en lørdag ettermiddag.

Dernest var det mulighet til å se hvilke endringer som hadde skjedd i bybildet i Mysen, siden 1967.

Dette ble gjennomført ved å besøke terrassen på toppen av høyhuset, og her stilte ekteparet Anne-Kristine og Carl Peter Løken som «døråpnere» samt viste også utsikten fra egen leilighet. Her så alle hvilken utvikling som har skjedd i Mysen gjennom flere år. Vi er takknemlige til ekteparet Løken som stilte opp for oss.

Så var Restaurant Fortet pyntet til fest og her koste vi oss med god mat og hyggelig prat. Det var også egne sanger til festen og det hele ble avrundet med en utfordrende konkurranse.

Et hyggelig opplegg som engasjerte alle til over klokken 23 på kvelden, og utrolig nok var det ikke noe form for «dødtid».

Driver av restauranten gjorde det hele veldig hyggelig for oss, og alle koste seg.