Det lokale kontoret gikk til topps: – Det ligger mye prestisje i denne kåringen

Glade herrer: Jobzone Østfold ble kåret til Årets kontor i kjeden under treffet på Lillehammer i helgen. Fra venstre: Per Kristian Johansen, Tore Widlund og Eldin Franco David.

Glade herrer: Jobzone Østfold ble kåret til Årets kontor i kjeden under treffet på Lillehammer i helgen. Fra venstre: Per Kristian Johansen, Tore Widlund og Eldin Franco David.

Nominert fem ganger, og endelig satt den. Jobzone Østfold ble «Årets kontor» i konkurranse med over 40 andre kontorer. Per Kristian Johansen (59) har ledertrøye i godt humør, og sier at hans mor på snart 90 er årsaken til det.

DEL

– Det er nok hos henne jeg har plukket opp den ledertrøya du sikter til. Men vårt varemerke er vårt gode humør, sier daglig leder Per Kristian Johansen i Jobzone Østfold til Fredriksstad Blad.

Og tro ikke humøret ble stort dårligere da Johansen kunne ta med seg to kolleger opp på scenen under kjedesamlingen i Lillehammer. For Eldin Franco David og sarpingen Tore Widlund har også eierskap til humøret og positiviteten.

– Jobzone har over 40 kontorer over hele landet, og det ligger mye prestisje i denne kåringen, mener Johansen.

– Nå har vi vært nominert og ikke nådd opp fem ganger. Som Fredrikstad-supporter er jeg vant til å ikke nå helt opp. Men til slutt så måtte det jo gå, sier Johansen med et smil til Smaalenenes Avis.

Han retter altså mange takk til moren, både for humøret, og det faktum at han er ganske rappkjeftet.

– Jeg har nok arvet det derfra, og jeg ser ingen grunn til å ikke være blid med mindre det er umulig, sier mannen med kontorer i Fredrikstad og Askim.

– Men det må jo være noen andre årsaker også?

– Vi er opptatte av det som teller mest i bemanningsbransjen, at vi er tett på kunder og medarbeidere, fokuserer på kvalitet – og behandler folk skikkelig. Så jeg håper det ligger bak våre hyppige nomineringer, sier Johansen med et smil.

Til Smaalenenes Avis understreker Johansen hvor viktig det er med gode medarbeidere.

– Det er lett at det bare handler om de på kontoret. Men medarbeiderne ute hos kundene, de gjør en veldig god jobb. Gode medarbeidere og gode kunder, det hjelper veldig, sier Johansen.Artikkeltags