Har du et bilde du er stolt av? Da kan du vinne en konkurranse

Bård Søbstad fra Askim Fotoklubb har tidligere vunnet en fargeklasse i Østfoldfotografen 2009. Bildet er av en brennmanet og kalles "Livet i havet".

Bård Søbstad fra Askim Fotoklubb har tidligere vunnet en fargeklasse i Østfoldfotografen 2009. Bildet er av en brennmanet og kalles "Livet i havet". Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Se for deg bildet av en gråtende person i svart/hvitt. Og et oransje høstbilde i samme utstilling. Lekkert?

DEL

ASKIM: Hvert år arrangeres Østfoldfotografen. Det er en konkurranse for alle fotoklubbene i Østfold. Arrangementet går på rundgang mellom klubbene i fylket. I år er det igjen Askims tur. Julie Olsen er sammen med styret i Askim Fotoklubb ansvarlig for årets Østfoldfotografen.

– Hvordan arrangeres konkurransen?

– Etter vedtatte regler velger Askim Fotoklubb i år fire temaer for det som skal leveres. Disse er digitale bilder med tema transport- i farger. Så er det temaet glede i svart/hvitt – også det digitalt. Det tredje temaet er oransje i printede bilder, mens det siste er trist i svart/hvitt – også det i papir. De printede bildene blir stilt ut. Vi ser for oss at oransje bilder og bilder av triste eller gråtende personer i svart/hvitt kan bli en flott utstilling.

Les også: – Stadig mer populært å gå til fotograf

(Saken fortsetter under bildet)

– Hvem kårer vinneren?

– Drøbak fotoklubb dømmer årets bilder og kårer en vinner. Premieutdelingen og utstillingen vil skje i et lokale i Askim, men det er ennå ikke bestemt hvor. Dette skjer den 12. januar 2019.

– Kan alle sende inn sine bilder?

– Fotografene må være medlemmer i en fotoklubb for å delta. Men det er bare å melde seg inn. Det koster en engangssum å delta i konkurransen.

(Saken fortsetter under bildet)

– Når er siste frist for å sende inn bilder?

– Påmeldingsfristen er 15 oktober og siste frist for innlevering er 1, november. Vi jobber også for å få til en egen utstilling med bilder fra Askim Fotoklubb samtidig.

– Hva er premien?

– Det har vi ennå ikke bestemt.

Askim Fotoklubb kåret månedens bilde i mars. Det  ble tatt av Kjell Svendsen og hadde tema matfoto.

Askim Fotoklubb kåret månedens bilde i mars. Det ble tatt av Kjell Svendsen og hadde tema matfoto. Foto:

Les også: Fotoklubben fyller år – rigger studio på gata og fotograferer deg gratis

Artikkeltags