Askimingen Simen (25) kniver om seieren i Norges Hyggeligste Håndverker

FINALIST: Simen Paulsen fra Askim er en av 15 som kan kapre tittelen Norges hyggeligste håndverker.

FINALIST: Simen Paulsen fra Askim er en av 15 som kan kapre tittelen Norges hyggeligste håndverker.

Er blant de 15 finalistene i konkurranse.

DEL

Konkurransen Norges Hyggeligste Håndverker har fått inn over 800 nominasjoner på hyggelige håndverkere over hele Norge. Nå er de 15 finalistene valgt ut, og publikum kan være med og stemme dem frem helt til kåringen på Bygg Reis Deg.

En av de 15 er Simen Paulsen fra Askim.

«Alltid blid selv om han sikkert synes jeg har høye urimelige krav på hva som skal gjøres. Men vi får det alltid til! Det blir strøkent hver gang», het det i begrunnelsen da 25-åringen ble nominert.

LES MER: Besøkte 411 anleggsplasser i fjor – stengte 40 prosent av dem på dagen 

– Vi er overveldet over det enorme engasjementet for konkurransen. 800 nominasjoner og flere titusen avgitte stemmer viser at det finnes mange dyktige og hyggelige håndverkere over hele Norge. Det viser også at mange nordmenn er fornøyde med håndverkerne sine. Juryen er imponert over hver og alle de nominerte, og vi hadde en svært vanskelig jobb da vi valgte ut de 15 finalistene, sier Magnus Müller i Dipper, som er en av initiativtakerne til konkurransen.

Vinneren kåres på Bygg Reis Deg fredag 20. oktober. Kriteriene for å vinne konkurransen er en kombinasjon av faglig dyktighet, service og gode kundeopplevelser.

LES MER: Nok en lokal håndverker er nominert til Norges hyggeligste

– Basert på nominasjonene ser vi at alle finalistene er dyktige fagpersoner som strekker seg det lille ekstra. Det blir vanskelig å kåre en vinner, så nå jakter vi på den av de 15 som virkelig har det ekstra som skal til for å bli Norges hyggeligste håndverker, sier Müller i Dipper.

LES MER: Store penger i digre maskiner – økte omsetningen med 20 prosent i fjor

Artikkeltags