Tirsdag 20. mars, var det Great Place to Work-kåring. Og BDO vant 5.-plassen i klassen for selskaper med over 500 medarbeidere. Selskapet, som driver innen revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester, har også kontorer i Indre Østfold. Nærmere bestemt Askim og Ørje.

– Vi feirer resultatet og serverer kake til alle ansatte på Askim og Ørje-kontoret, sier Grete Thunæs. Hun er markedssjef BDO Østfold

BDO er kåret til en av Norges beste arbeidsgivere i Great Place to Work (GPTW). – Dette viser at vi, til tross for svært rask vekst de siste årene, har klart å ta vare på medarbeiderne våre, sier Martin Aasen, administrerende direktør i BDO.

Rangeringen er basert på en omfattende kulturanalyse og medarbeiderundersøkelse som fokuserer på lederskap, tillit, troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap. 

– Vi er stolte over å bli kåret til en av Norges beste arbeidsgivere. Nå i 2018 er vi omtrent 1500 som går på jobb i BDO. I 2010 var vi 500. Samtidig er bransjen vår i stor utvikling. Få steder får modernisering og digitalisering større konsekvenser. Undersøkelsen viser at vi har klart å ta vare på medarbeiderne våre gjennom rask vekst og digital endring, sier Martin Aasen.

Great Place to Work rangerer de beste virksomhetene innenfor fire kategorier; flere enn 500 medarbeidere, 200 – 499 medarbeidere, 50 – 199 medarbeidere og 20 – 50 medarbeidere. Great Place to Work Norge har i det siste året jobbet med 201 virksomheter med til sammen over 31.000 medarbeidere i Norge. Årets undersøkelse ble offentliggjort 20. mars.

Førsteplass i kategorien for virksomheter med mer enn 500 ansatte gikk til Sopra Steria. Alle virksomheter med mer enn 20 ansatte kan delta i undersøkelsen.