ROMERIKES BLAD: – Vi begynte med leting går kveld og fortsatte natt til i dag. Vi har vært gjennom de delene av marka som var vår førstehypotese, forteller Anders Lunnan Oksvold, avsnittsleder for Saknetavsnittet ved Oslo politidistrikt.

39-åringen som er savnet, forsvant fra sin bopel i Ellingsrud i går. Det er primært Østmarka og Losbymarka som er aktuelt område for politiet.

Oksvold kan fortelle at det ikke foregår noen organisert leting fra politiets side nå, og at de derfor er avhengige av tips.

– For å snevre inn området og få et bedre utgangspunkt, er vi avhengig av observasjoner av sykkelen. Den kan være pent satt fra seg ved en bussholdeplass eller togstasjon, den ligger ikke nødvendigvis slengt fra seg et sted, poengterer han.

– Den står et eller annet sted, og er ikke nødvendigvis forsøkt gjemt, legger han til.

Han informerer også at Oslo politidistrikt er helt sikre på sykkeltypen det er snakk om, og at de i dag har fått et par tips.

Politiet informerer at den savnede forsvant fra bopel på Munkebekken cirka klokken 15.40 på mandag.

Hun syklet da trolig på en elsykkel, og var sannsynligvis iført sykkel-/treningsklær, inkludert en blå sykkeljakke. Hun er 180 cm, normalt bygd og har halvlangt, mørkeblondt hår.

Sykkelen er en hvit elsykkel, merke Fokus Aventura. Ser du denne, oppfordrer politiet at du tar kontakt på 02800 eller 22 66 90 50.