...
VINDMØLLER SOM NABO: Nils Henrik Olsson liker ikke tanken på støy, skyggekast, iskast og i verste fall motorhavari fra vindmøller på gren-sen ? like ved den nye tollstasjonen.

Bekymret for støy

MARKER: Tollerne på riksgrensen frykter støy, reflekser og iskast fra fremtidige vindmøller.

Publisert 14.09.2012 kl 22:00 Oppdatert 18.09.2012 kl 09:20

Tips en venn på e-post:– Tollstasjonen kan bli liggende midt mellom to vindkraftparker. Den ene bare 200 meter unna, den andre 500 meter unna, sier Nils Henrik Olsson, sentralt verneombud for tollerne i Norge.

Han har også sin daglige arbeidsplass ved tollstasjonen. Akkurat nå pågår byggingen av en helt ny stasjon. Fordi de ansatte er bekymret, har Tollregion Øst sendt eget brev til Østfold fylkeskommune til høringen om vindkraftplanen.

– Vi var ikke ført opp på lista over høringsinstanser og stusser litt på det, sier Rune Langnes, regionalt verneombud for tollerne.

  • Les hele saken i papiravisen, e-avisen, på iPad / iPhone (App'en kjøpes i iTunes) - eller på android lesebrett (kan bl.a. kjøpes i Google Play)

På forsiden nå


...

Her kan det komme blokker på 19 meter

Rådmannens forslag er blokker opp mot seks etasjer i rådhuskvartalet.

HØSTKONTROLL: Guffent vær stopper ikke veivesen og politi fra å være på plass med kontroller. 259 kjøretøy ble onsdag kveld kontrollert.

Fire anmeldelser og fire avskiltninger

UP, toll- og veivesenet hadde i går en stor kontroll i Mysen. Hele 259 kjøretøy ble kontrollert.

Mann stoppet med narkotika på seg

En mann bosatt i Sverige ble i natt pågrepet og siktet for oppbevaring av narkotika.

...

Å ta stokken fra de eldre

«Dette er kultur som vitaliserer, inspirerer og holder både hode, kropp og sjel frisk, dette er faktisk medisinsk forebyggende og et særdeles billig og særdeles viktig bidrag til en verdig alderdom».