Avkrefter påstander om kupp

Fremskrittspartiets Øystein Hedstrøm avviser påstandene om at han skulle arbeide for å overta ledelsen i partiet. – Påstanden faller på sin egen urimelighet, sier han.
Publisert 23.01.2001 kl 09:17 Oppdatert 27.01.2003 kl 14:37

Tips en venn på e-post:– Ryktene føyer seg pent inn i rekken av merkelige utspill i nominasjonsprosessen, sier Hedstrøm. Han mener hensikten bare kan være et forsøk på å ødelegge hans muligheter til å bli renominert til Stortinget fra Østfold.
Bakgrunnen for det Hedstrøm omtaler som rykter er et brev partiformann Carl I. Hagen mottok fredag. Der sto det at enkelte partimedlemmer, deriblant stortingsrepresentant Terje Knudsen, ville fjerne den nåværende ledelsen i partiet. Hagen mente brevet passet inn i et mønster han hadde sett lenge, der Øystein Hedstrøm, Vidar Kleppe, Jan Simonsen, Fridtjof Frank Gundersen, Dag Danielsen og Terje Knudsen i mange sammenhenger hadde stått sammen.
– Det er helt legitimt at noen samarbeider for en ny ledelse i partiet. Men jeg synes det er litt merkelig at de samme sier de støtter opp om meg. Det er ikke særlig troverdig at de støtter fullt opp om partiformannen, men samtidig aktivt motarbeider den linjen jeg står på, sier Hagen til Bergens Tidende.
Men Hedstrøm avkrefter altså at han skulle delta i slike kupp-planer.

På forsiden nå


Slik ble landemerket

Slik skal E18-bilistene bli nysgjerrig på kraftsenteret Askim. I kveld ble landemerket offisielt åpnet ved at lyset ble tent.

Se bildene.

...

Lenge leve positivitet

Admiral P skapte god stemning på Festdager på Momarken.

Karusellhyl og rosa softis

Festdager på Momarken er i full gang, med karuseller for de både de tøffeste og de mer pysete. Den rosa softisen er også på plass, i likhet med en stor del av Eidsbergs befolkning.

Se bildene!

...

Må bråke om natten

Skinner skal kappes og sveises i Askim og Mysen. Det må skje om kvelden og natten, melder Jernbaneverket.