Bunnsolid

HUNGRY JOHN: «So Fine», Hungry Records HR 2003 (2003) Spilletid: 39:01

Trond Erikson
Trond Erikson Profil E-post
Publisert 31.10.2003 kl 12:31 Oppdatert 11.11.2003 kl 12:27

Tips en venn på e-post:


...

En trenger aldri bekymre seg over den musikalske kvaliteten når John Magnar Bernes gir ut skive. Han leverer som vanlig varene.

Hungry John er en eminent låtskriver og et fyrverkeri både som vokalist og musiker. «So Fine» er nok et eksempel på at denne artisten befinner seg i det øverste royalistiske blues-skiktet her på berget. Det er rått, tung, og trivelig, det som kommer ut av høytalerne. Sammen med sine medmusikere Atle Johannesen på gitarer, Gunnar Bergstrøm på trommer og Aksel Fjæra på bass, har han laget et gjennomført solid album, med alle blues-ingridiensene intakt. Høy party-føring med andre ord.

Bernes debutert i 1975 med det etter hvert så legendariske Bergen Blues Band, og hansd åttende utgivelse bærer preg av musikalsk humør og instrumentalt gnistregn. Han er i tillegg en av landeveiens faste slitere - som er mer enn tro mot landets voksende blues-fantaster. Det går mot en riktig så trivelig blues-jul.

På forsiden nå


JULESOLIST: Sølvguttene blir en gjenganger fra i fjor under årets julekonsert i Turbinhallen på Kykkelsrud, men gjestesolist Nora Jabri er årets nyhet. PRESSEFOTO

Hun skal synge solo med Norges beste guttekor

Gjestelsolisten til årets julekonsert i Turbinhallen er klar.

Fant den savnede kvinnen i tett røyk

Brannvesenet rykket ut da brannalarmen gikk på Morenen kjøpesenter på Slitu. Selv om dette var en øvelse fikk mannskapene testet seg da en butikk ble røyklagt.

Vi testet trikset alle snakker om

Vi har prøvd vasketrikset som skal gjøre stekovnen skinnende ren. Se om det fungerer!

...

Alternativ Birken-løype stoppet

Birkebeinerrennet ble avlyst i fjor. Noe Mysen-mannen Øyvind Wennersberg var svært kritisk til. Nå har brudd med grunneierne stoppet jakten på alternativ trasè.