Bunnsolid

HUNGRY JOHN: «So Fine», Hungry Records HR 2003 (2003) Spilletid: 39:01

Trond Erikson
Trond Erikson Profil E-post
Publisert 31.10.2003 kl 12:31 Oppdatert 11.11.2003 kl 12:27

Tips en venn på e-post:


...

En trenger aldri bekymre seg over den musikalske kvaliteten når John Magnar Bernes gir ut skive. Han leverer som vanlig varene.

Hungry John er en eminent låtskriver og et fyrverkeri både som vokalist og musiker. «So Fine» er nok et eksempel på at denne artisten befinner seg i det øverste royalistiske blues-skiktet her på berget. Det er rått, tung, og trivelig, det som kommer ut av høytalerne. Sammen med sine medmusikere Atle Johannesen på gitarer, Gunnar Bergstrøm på trommer og Aksel Fjæra på bass, har han laget et gjennomført solid album, med alle blues-ingridiensene intakt. Høy party-føring med andre ord.

Bernes debutert i 1975 med det etter hvert så legendariske Bergen Blues Band, og hansd åttende utgivelse bærer preg av musikalsk humør og instrumentalt gnistregn. Han er i tillegg en av landeveiens faste slitere - som er mer enn tro mot landets voksende blues-fantaster. Det går mot en riktig så trivelig blues-jul.

På forsiden nå


...

Her sager de elghodet i to

Biologielevene i andreklasse på Askim videregående skole fikk en blodig oppgave.

...

Ingen busser stopper

Skal indre østfoldingene ta bussen til Sverige, må de innom Oslo først.

...

Ambulanser sparer livsviktig utrykningstid

Ambulansene kommer mye fortere fram til både Knapstad og Ørje med ny vei.

Her avslører journalisten sine bakekunnskaper

Se video fra da Spydeberg Bygdekvinnelag arrangerte kurs i flatbrødbaking og avisens journalist gikk på en real bakeglipp.

Se video!