Vár og vakker

SUSANNA: "Sonata mix dwarf cosmos", Rune Grammofon RCD2066 (2007) Spilletid: 48:10

Publisert 09.10.2007 kl 10:57 Oppdatert 09.10.2007 kl 10:57

Tips en venn på e-post:


...

Her er det bare å la den blålige flammen på stearinslyset blafre i vár og delikat vellyd.

Allerede har vokaltalentet Susanna Wallumrød to kritikerroste album og en rekke flotte konserter med Susanna and the Magical Orchestra bak seg. Men det spørs om ikke denne platen er hennes beste så langt. Riktignok er låtmaterialet så variert at toppkarakteren ikke smeller i veggene, men en sterk femmer sniker seg på plass.

For det er i første rekke stemmen som bærer denne platen nesten helt fram til noe unikt. Og hun vet å bruke den godt.

"Sonata mix dwarf cosmos" er en sjelden vakker plate, med tidvis meget gode og personlige låter som egentlig ikke passer inn i en enkelt bås.

Susanna Wallumrød spiller selv piano og gitar. Christian Wallumrød (piano), Øystein Greni (gitar), Morten Qvenild (piano, synth) og Giovanna Pessi (harpe) er behagelig til stede på noen av sporene.

På forsiden nå


...

Hattestad slo Northug i rulleskisprint

Ola Vigen Hattestad slo Petter Northug i Kirkebakken Grand Prix på Hamar. Men på miks-stafetten fikk Northug revansje...

...

Hytte totalskadd etter lynnedslag

En hytte nord i Båstad brant ned til grunnen i kveld.

...

– Jeg skal stå på toppen og vente på deg med pølse i hånda

Tøffe i trynet og tunge i rumpa er de begge. Lørdag vil Vidar Tangerud og Børre Olsen begge komme først opp Viktjernbakken.

Sang året inn

Tautrekking, konserter, hoppeslott, latter og frisbee. Elevene på Mysen videregående skole trivdes på skolestartfestivalen.

Se bildene!